eller gå til Alle emner

Er du blevet ringet op?

Er du blevet ringet op af telefonnummer 33 45 86 44, er det Mødrehjælpen, opkaldet kommer fra. Vi ringer til private og fortæller om Mødrehjælpen og beder om opbakning i form af et støttemedlemsskab, så vi kan hjælpe endnu flere.

 • Hvorfor beder vi om din hjælp?

  Mødrehjælpen ringer til dig for at bede om din støtte til vores arbejde med sårbare gravide og børnefamilier, der har brug for hjælp. Den støtte, som du og andre giver, skaber langsigtet, økonomisk tryghed og stabilitet i vores arbejde. Din støtte kan betyde, at vi ikke skal lukke døren for nogen, som har brug for vores hjælp – og det er derfor, vi beder om din hjælp.

  Vi ringer til dig og andre private, fordi vi fra erfaring ved, at den personlige samtale er et godt udgangspunkt for at skabe opbakning og støtte omkring vores arbejde. Vi får anledning til at fortælle om Mødrehjælpens funktion og arbejde, og du får mulighed for at stille spørgsmål om organisationen, vores arbejde og om hvad, dine penge går til. Det skaber tryghed både for dig og os. 

 • Hvilke oplysninger beder vi om i telefonen?

  En betalingsserviceaftale (en NETS-aftale) er den bedste og billigste måde at støtte Mødrehjælpen på. betalingsserviceaftalen sparer Mødrehjælpen for porto og administration, så vi får mere til at hjælpe sårbare gravide, enlige mødre og fædre og andre børnefamilier. Vi har valgt ikke at sende girokort ud, fordi meget få betaler deres bidrag via girokort, og vi derfor spilder penge på porto og administration.

  Mødrehjælpen har betalingsservicetilladelse til at oprette betalingsserviceaftaler over telefonen. For at vi kan oprette aftalen med dig, beder vi om dit registrerings- og kontonummer, så betalingsservice kan se, hvilken konto støtten skal overføres fra. Bankoplysningerne kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Derudover skal betalingsservice bruge dit CPR-nummer for at sikre, at det er den rigtige konto, pengene trækkes fra.
  Det er sikkert og trygt at tilmelde Betalingsservice over telefonen - læs mere.

  Alle dine oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

  Beløb og dato for din behandling fremgår af oversigten fra Betalingsservice.

 • Det går pengene til

  Læs mere om, hvordan vi bruger de penge, vi samler ind til at hjælpe børnefamilie og gravide.

 • Træk dit bidrag fra i skat

  Når du giver et bidrag til Mødrehjælpen, kan det trækkes fra på selvangivelsen efter ligningslovens paragraf 8A, og paragraf 12, stk. 3. Der kan opnås fuldt fradrag for gaver op til dette beløb, som ændres hvert år. 

  Du finder os på SKAT’s liste over godkendte foreninger på SKATs hjemmeside her under navnet Fonden Mødrehjælpen.

  Bemærk venligst, at du ikke kan trække dit medlemskontingent fra i skat.

  Hvis du støtter flere organisationer, kan du lægge beløbene sammen og trække alt over én krone fra. Find ud af, hvad det maksimale årlige fradrag er på SKATs hjemmeside. Ægtefæller har ret til at benytte hver deres fradrag. Ovennævnte fradragsregler gælder også for firmadonationer.

  Vi indberetter bidrag over én krone. Dette gør vi automatisk for alle, der har oplyst deres CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med indbetaling, f.eks. via vores hjemmeside eller netbank.

  Har du støttet Mødrehjælpen, men ikke oplyst dit CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med indbetalingen, og ønsker du, at vi indberetter dit bidrag til SKAT, kan du sende dit navn og CPR- eller CVR-nummer til os eller kontakte os telefonisk.