En god start

BabyDan støtter med produkter til babypakker

BabyDan vil i samarbejde med Mødrehjælpen give børn trygge og sikre rammer, så de kan udvikle sig fysisk, socialt og mentalt. Derfor har Babydan valgt at give støtte til engodstart.dk ved at donere produkter til babypakker samt give en økonomisk donation.
Børns sikkerhed og tryghed er kernen i BabyDans forretning

Om BabyDan

At blive forældre er en fantastisk tid. Men det er også en tid fyldt med bekymringer om, hvordan man passer allerbedst på sin lille guldklump. BabyDan er sat i verden for at hjælpe børnefamilier med at passe på deres børn på den mest sikre og mest funktionelle måde.

BabyDans kerneværdier tager udgangspunkt i tryghed, bæredygtighed, opfindsomhed og ansvarlighed. Dette gælder for de produkter, virksomheden producerer, men også i forhold til det omgivende samfund. Derfor er det naturligt for BabyDan at gå den ekstra mil og bidrage til tryghed og sikkerhed for børn i sårbare familier.

BabyDans kerneværdier tager udgangspunkt i tryghed, bæredygtighed, opfindsomhed og ansvarlighed. Dette gælder for de produkter, virksomheden producerer, men også i forhold til det omgivende samfund. Derfor er det naturligt for BabyDan at gå den ekstra mil og bidrage til tryghed og sikkerhed for børn i sårbare familier. BabyDan har valgt at støtte engodstart.dk ved at give et sikkerhedskit til babypakkerne samt støtte med 5% af omsætningen af sikkerhedsgitrene Guard me, Danamic og FlexiFit, som kan købes på BabyDans webshop.

Vi sætter en stor ære i at støtte op om, at alle børn fortjener en god start på livet. Forældreskabet er svært og krævende, og vi kan knap nok forestille os, hvor svært det må være for de børnefamilier, der er særligt sårbare eller udsatte.”

Per Crone Christensen, CSO- direktør i BabyDan

Engodstart.dk er en del af 1000 Dage

Alle børn i Danmark skal have en god start på livet, og de første 1000 dage af et barns liv er særligt vigtige for dets trivsel og udvikling. Men mange nybagte forældre er utrygge i forældrerollen, og nogle mangler de nødvendige kompetencer til at skabe tryghed og stimulere deres barn. 1000 Dage skal give den nødvendige hjælp og støtte, som forældrene efterspørger, fordi det forringer børns livschancer, hvis de ikke får en god start på livet.

Læs mere om 1000 Dage her.

Få den nyeste viden