En god start

bObles x Mødrehjælpen

bObles x Mødrehjælpen har en fælles vision om at give alle børn i Danmark en god start på livet. Derfor har bObles udviklet serien bObles Hjerter, hvor en del af overskuddet fra salget går til uddeling af babypakker, der gives til sårbare børnefamilier via engodstart.dk
tumlehjerte hero
bObles har med inspiration fra Mødrehjælpens omfavnende hjertelogo designet bObles Hjerter, der tager udgangspunkt i nærhed, nysgerrighed og udviklende motorisk leg.

bObles er designet med udgangspunkt i Mødrehjælpens rørende og enkle hjertelogo, i kombination med bObles klassiske genkendelige striber og enkle geometrier. Derudover er spejlet et vigtigt gennemgående element i serien med det formål at stimulere barnets nysgerrighed og sanser. Spejlet er symbol på tryghed, nærvær og anerkendelse.

Når du køber bObles Hjerter støtter du arbejdet med at give alle børn i Danmark en god start på livet.

Derfor er motorik vigtig for dit barn

Den motoriske udvikling er fundament for selvværd, mod, social interageren og evne til at lære.

God motorik giver barnet en positiv oplevelse af kroppen og alt det, den kan. Det gør barnet bedre i stand til at lege aktivt med andre børn og giver det lyst til at bevæge sig – også senere i livet.

De motoriske successer, som at lære at kravle, gå og hoppe, er med til at styrke dit barns selvværd og er med til at give de bedste forudsætninger for en god start på livet.

Du kan købe bObes Hjerter på bObles webshop fra 5. marts 2021

Engodstart.dk er en del af 1000 Dage

Alle børn i Danmark skal have en god start på livet, og de første 1000 dage af et barns liv er særligt vigtige for dets trivsel og udvikling. Men mange nybagte forældre er utrygge i forældrerollen, og nogle mangler de nødvendige kompetencer til at skabe tryghed og stimulere deres barn. 1000 Dage skal give den nødvendige hjælp og støtte, som forældrene efterspørger, fordi det forringer børns livschancer, hvis de ikke får en god start på livet.

Læs mere om 1000 Dage her.

Få den nyeste viden