Partnerskaber

Åben rådgivning i Fredericia

I den åbne rådgivning tilbyder Mødrehjælpens rådgivere en gang om ugen hjælp og støtte til de forskellige udfordringer, der kan opstå under en graviditet og i familielivet.

Mødrehjælpens landsdækkende rådgivning Holdepunkt er i dette tilbud rykket ud af Mødrehjælpens rådgivningshuse og ind i Fredericia Sundhedshus. Her sidder socialrådgivere hver mandag mellem kl. 10 og 13 klar til at hjælpe og rådgive gravide og forældre med barn i alderen 0-6 år.

Partnerskabet er et samarbejde mellem Mødrehjælpen, Fredericia Kommune og Mødrehjælpens lokalforening i Fredericia.

Bor du i Fredericia eller omegn og har du brug for hjælp?

Det er ikke nødvendigt at bestille tid til den åbne rådgivning – du dukker bare op i Dronningensgade 95 inden for vores åbningstid.

I rådgivningen tilbyder vi vejledning og støtte til de udfordringer, der kan opstå under en graviditet og i familielivet

Det kan være, at du:

  • Overvejer eller er midt i en skilsmisse
  • Skal være enlig forælder
  • Har brug for økonomisk vejledning eller rådgivning om dine rettigheder
  • Er bekymret for dit barns trivsel
  • Oplever udfordringer i samarbejdet om barnet efter en skilsmisse
  • Har problemer i parforholdet
  • Er gravid og er i tvivl, om du ønsker at gennemføre graviditeten, eller du oplever en psykisk reaktion efter en abort

Tryghed og fortrolighed

For at få rådgivning skal du hverken oplyse navn, CPR-nummer eller kontaktoplysninger. Rådgiverne i den åbne rådgivning er alle ansat af Mødrehjælpen.

Da rådgiverne ligesom alle andre, der yder rådgivning, har en skærpet underretningspligt, skal vi underrette kommunen, hvis der er bekymring for dig eller dit barns trivsel. Vi vil altid tilstræbe at lave underretningen sammen med dig og ud fra dine behov.

Læs mere om underretning.

Lokale tilbud til dig og din familie

Frivillige i Mødrehjælpens lokalforeninger arrangerer også gratis aktiviteter og udflugter. Her kan du se, hvad lokalforeningen i Fredericia kan tilbyde.

Få den nyeste viden