Holdepunkt - et nyt og landsdækkende tilbud til både mødre og fædre

Mødrehjælpen har lanceret det landsdækkende rådgivnings- og hjælpetilbud ’Holdepunkt’. Her byder vi mødre og fædre og gravide velkommen med en ny og overskuelig indgang til vores brede vifte af rådgivningstilbud og lokale aktiviteter.

Én indgang til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningstilbud

Holdepunkt er en samlet indgang til Mødrehjælpen professionelle og frivillige hjælpemuligheder.  Forældre og gravide får let adgang til netop den hjælp, de har brug for – og Mødrehjælpen bliver i stand til at imødekomme endnu flere henvendelser på telefon og chat fra hele landet.

Holdepunkt – også for fædre

Holdepunkt – og Mødrehjælpen- er både for far og for mor. Fædres omsorg og nærvær er vigtig for børns udvikling og trivsel, og fædre har samme behov for rådgivning om forældreskab, som mødre har. Derfor skal flere fædre vide, at de er velkomne hos Mødrehjælpen.

Tæt kobling til Mødrehjælpens frivillige aktiviteter

Holdepunkt knytter Mødrehjælpens frivillige aktiviteter tæt sammen med vores professionelle rådgivning og støtte. Det giver en mere helstøbt hjælp til mødre, fædre og gravide, hvor de frivillige aktiviteter bl.a. kan være en netværksskabende understøttelse for en rådgivningsindsats.

Holdepunkt – når behovet er størst

Holdepunkt er Mødrehjælpens landsdækkende tilbud til gravide og til forældre med børn under 18 år mulighed. Rådgivningen er anonym og gratis på chat, telefon og i personlige, individuelt tilpassede rådgivningsforløb.

Vi rådgiver og modtager henvendelser om alt fra samvær, skilsmisse og økonomi til barnets trivsel, vold i familien, sociale rettigheder og tvivl om abort.

I 2017 imødekom Mødrehjælpen over 18.000 henvendelser fra gravide og forældre.

Find Holdepunkt her.

Få den nyeste viden