Søstrene Grene samler ind til Mødrehjælpens Julehjælp igen i år

Også i 2021 samarbejder Søstrene Grene med Mødrehjælpen for at sprede julestemning og give så mange udsatte børn i Danmark som muligt en jul, de både kan glæde sig til og huske tilbage på med glæde.

Søstrene Grene støtter Mødrehjælpens Julehjælp

I Danmark lever næsten 60.000 børn i fattigdom, og i deres familier er julegaver, julemad og julegodter langt fra en selvfølge. Det uundgåelige spørgsmål på den anden side af juleferien giver nemt en stor klump i maven: ”Hvad har du fået i julegave?”

For Søstrene Grene er julen en helt særlig tid, og her i 2021 har søstrene igen indgået et samarbejde med Mødrehjælpen om at give udsatte børn i Danmark en jul, der er værd at tænke tilbage på.

Adventskalendergaver til børn i Danmark

Søstrene Grene samler både penge ind til Mødrehjælpens Julehjælp og donerer 1.200 adventskalendergaver, der bliver pakket som 300 adventskalendere i et Søstrene Grene-net. Hjælpsomme søstre fra hovedkontoret stillede op ved det over 19 meter lange bord for at pakke de mange gaver ind, inden nettene i november blev delt ud til udsatte børn i Mødrehjælpens lokalforeninger i Hvidovre-Rødovre, Næstved, Nørrebro, Svendborg, Thisted og Viborg.

Håbet er, at gaverne vil sprede glæde og julestemning gennem hele december måned.

Indsamling til fordel for Mødrehjælpens Julehjælp

Udover de mange gaver stiller Søstrene Grene sine digitale platforme til rådighed og opretter en indsamling til fordel for julehjælpen, så kunderne også får mulighed for at støtte. Samtidig bidrager flere af de influenter, Søstrene Grene samarbejder med, generøst med både indpakning og indsamling. Målet er at indsamle 135.168 kr., så 271 udsatte børn i Danmark kan få en glædelig juleaften. For 500 kroner kan et udsat barn nemlig få en juleaften med gaver, godter og alt, hvad der ellers hører sig til.

Alle donationer går ubeskåret til Mødrehjælpens Julehjælp.

Du kan læse mere om Søstrene Grenes støtte til Mødrehjælpen her.

Få den nyeste viden