Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Aarhus C

Frederiks Allé 136, 8000 Aarhus C
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Aarhus_C

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken er til alle, der gerne vil gøre en god handel og støtte et godt formål på samme tid. Salgsoverskuddet går til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. I butikken er der mulighed for at amme og skifte dit barn, og vi har en område, hvor børnene kan lege, mens forældrene går på opdagelse i vores spændende varer.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-8 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik.

Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: lukket

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Frederiks Allé 136
8000 Aarhus C
Telefon: 22 16 09 46
Mail: frederiksalle.fb@moedrehjaelpen.dk

Du kan betale med kontanter og MobilePay i butikken

Få den nyeste viden