Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Skive

Thinggade 3-5, 7800 Skive
SKI butik 2021

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I børnetøjsbutikken er der plads til alle, som vil gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget i butikken går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Skive og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn i vores Familiecafé, som er åben, når butikken er åben.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj og/eller udstyr til babyer og børn i alderen 0-12 år, modtager vi det gerne inden for butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10.00-17.00
Lørdag: kl. 10.00-13.00

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram

Adresse og kontakt:

Thinggade 3-5
7800 Skive
Telefon butik: 42 40 52 35
Telefon lokalforening: 25 57 05 86
Mail: Ski.butik@mhj-lokal.dk

Du kan betale med kontanter og MobilePay i butikken

Få den nyeste viden