Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Thisted

Vestergade 32, 7700 Thisted
Mødrehjælpens butik i Thisted

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I børnetøjsbutikken er der plads til alle, som vil gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget i butikken går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Thisted og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi pænt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og vi har en hyggekrog, hvor der er plads til legende børn, mens forældrene kigger i butikken.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til babyer og børn i alderen 0-10 år, modtager vi det gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: kl. 10.00-17.00
Lørdag: kl. 10.00-13.00

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Vestergade 32
7700 Thisted
Telefon: 24 60 39 79
Mail: Thi.butik@mhj-lokal.dk

Du kan betale med kontanter og MobilePay i butikken

Få den nyeste viden