Børnetøjsbutikker på Sjælland og øerne

Mødrehjælpens butik i Vordingborg

Algade 59, 4760 Vordingborg
Vordingborg butiksfacade

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I børnetøjsbutikken er der plads til alle, som vil gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget i butikken går til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Vordingborg og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi pænt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og vi har en hyggekrog, hvor der er plads til legende børn, mens forældrene kigger i butikken.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til babyer og børn i alderen 0-10 år, modtager vi det gerne inden for butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Åbningstider:

Følg os på Facebook og Instagram, hvor du kan se, hvornår vores butik er åben og eventuelle ændringer til åbningstiden.

Adresse og kontakt:

Algade 59
4760 Vordingborg

Telefon: 71 94 44 96
Mail: vordingborg@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden