Nyheder

Børnesko støtter Mødrehjælpen

I de kommende måneder får Mødrehjælpen hjælp til at hjælpe, hvor skoen trykker. Deichmann giver 10 kr. for hvert par børnesko købt hos Deichmann til Mødrehjælpens arbejde.

Pressemeddelelse, udgivet: 25.07.12.

Hvordan skal man som enlig forsørger kunne overskue at holde fødselsdagsfest med boller, pølsehorn, gaver, slik og kagemand, når det er svært bare at få hverdagen til at hænge sammen? Hvor skal både det mentale og det økonomiske overskud komme fra, når man ikke har mulighed for på egen hånd at give barnet denne type oplevelse?

Sidste år hjalp 600 frivillige hos Mødrehjælpen godt 2.400 familier med forskellige initiativer som for eksempel fødselsdagsfester, babypakker og ferie- og juleaktiviteter. Det er netop denne type arbejde, som Deichmann gerne vil støtte gennem donation og indsamling.

Behov for hjælp

Mads Roke Clausen, der er direktør i Mødrehjælpen, sætter stor pris på det nyetablerede samarbejde med Deichmann. Han siger:

”Mange enlige forældre har svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Det betyder, at en børnefødselsdag eller en ferie kan være vanskelig at få råd til. Vi ved, at der er mange, der har brug for en hjælpende hånd, og vi er glade for at kunne række en ud til dem gennem vores lokalforeninger.”

”Sommerferieture og udflugter har også den dimension, at de giver brugerne mulighed for at opbygge et netværk med hinanden, og det ved vi, at de er glade for. Derfor er det dejligt, at Deichmann støtter den indsats, som vores mange frivillige yder, til gavn for børnene og deres mødre.”

Ved at donere 10 kr. for hvert par børnesko, der sælges i de kommende måneder støtter Deichmann det frivillige arbejde hos Mødrehjælpen. Dertil kommer, at skohandleren bruger sit net af butikker i hele landet til at samle penge ind til Mødrehjælpen.

”I alle vores 30 butikker i Danmark kan vores kunder være med til at gøre en forskel og give penge til Mødrehjælpen via de opstillede indsamlingsbøsser. Vi er glade for at kunne støtte udsatte børnefamilier med denne kampagne, som er i tråd med vores grundlæggende filosofi om, at virksomheden skal tjene mennesket,” siger administrerende direktør for Deichmann i Danmark Christian Berger.

Få den nyeste viden