Nyheder

Danskerne er vilde med brugt børnetøj

Mødrehjælpen, der har 22 butikker med børnetøj landet over, oplever stor interesse fra både gavmilde donorer og glade kunder.

Pressemeddelelse, udgivet: 14. juli. 2014

Der er godt gang i Mødrehjælpens mange butikker, der sælger brugt børnetøj. Siden 2010 er omsætningen i Mødrehjælpens butikker steget fra 5.141.980 kr. til 9.895.028 kr. i 2013. Overskuddet fra butikkerne går til Mødrehjælpens arbejde.

”Det er klart vores mange frivilliges fortjeneste, at det går så godt i vores butikker – uden dem havde vi ingen butikker. Vi har frivillige i alle aldre, og de er yderst pligtopfyldende og sørger for, at de mange kunder får en god oplevelse, når de handler hos os”, fortæller Mads Roke Clausen, der er direktør i Mødrehjælpen.

Mødrehjælpens butikker er alle meget indbydende, og her kan kunderne købe børnetøj og legetøj i en god kvalitet til rimelige priser.

”Kunderne ved, hvad de kan forvente, når de handler hos Mødrehjælpen. De varer, vi sælger, er generelt af meget høj standard, og det kan vi takke de mange mennesker for, som er så søde at aflevere al det gode tøj til os”, siger Mads Roke Clausen.

FAKTA – Om Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en privat, humanitær organisation, der rådgiver og støtter børnefamilier i en svær situation. I 2013 imødekom Mødrehjælpen i alt 12.426 henvendelser om rådgivning og støtte fra brugere i en sårbar situation. Mødrehjælpen har rådgivningshuse i Aarhus, Odense, Aalborg og København.

Derudover har organisationen mere end 1.000 frivillige landet over, som blandt andet driver genbrugsbutikker og tilbyder aktiviteter i lokalområderne. Yderligere oplysninger: Kommunikationskonsulent Louise Mean Nielsen, 22 56 52 91

Få den nyeste viden