Nyheder

Giv en Mors Dags-gave, der gavner

På søndag d. 11. maj er det Mors Dag, og denne mærkedag dedikerer Mødrehjælpen igen i år til voldsudsatte mødre og deres børn.

Pressemeddelelse: 5/5/2014.

I anledning af Mors Dag sætter Mødrehjælpen fokus på de godt 29.000 kvinder, der bliver udsat for vold i deres hjem. Mange af dem har børn.

– I Mødrehjælpen hjælper vi de voldsudsatte kvinder og deres børn med professionel rådgivning, omsorg og netværk. Det er vigtigt, at vi får hjulpet disse mødre, så hverdagen for mor og børn igen kan blive tryg og god. For i Mødrehjælpen ser vi desværre ofte, at forældreevnen nedsættes betydeligt som følge af volden, fortæller Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

Mange danskere påskønner deres mor på Mors Dag ved at give hende blomster eller chokolade. I Mødrehjælpen er håbet, at danskerne i samme forbindelse vil støtte de mødre, der lever i voldelige forhold og ønsker hjælp til at komme ud af dem.

– Vi arbejder løbende på at forbedre vores indsats for de voldsudsatte mødre og deres børn, og jeg håber derfor, at rigtig mange danskere vil gøre det til en del af deres Mors Dags-tradition at støtte Mødrehjælpen, siger Mads Roke Clausen.

Arbejdet med de voldsudsatte kvinder og deres børn er et eksempel på Mødrehjælpens arbejde. Donationer går bl.a. til at støtte indsatsten for voldsudsatte kvinder samt de andre børnefamilier og gravide i en sårbar situation, som Mødrehjælpen også hjælper.

Få den nyeste viden