Nyheder

Se højdepunkter fra Kronprinsparrets Priser 2021

Mødrehjælpen modtog lørdag den 25. september Kronprinsparrets Sociale Pris i Vejle Musikteater. Herunder kan du se billeder og videouddrag af showet, som blev sendt på DR1.

Optagelsen herover er fra DR1 og blev sendt direkte fra Vejle Musikteater lørdag den 25. september  kl. 21-22.30.

I videoen kan du blandt andet høre begrundelsen fra H.K.H. Kronprinsesse Mary, opleve direktør i Mødrehjælpen Ninna Thomsens takketale og se det rørende indslag med de to unge mødre Anne og Laraiba, der åbent og ærligt fortæller, hvordan Mødrehjælpen har hjulpet dem til at finde sig selv i rollen som mor på trods af en baggrund med vold og psykisk lidelse.

Mødrehjælpen får kronprinsparrets sociale pris 2
Mødrehjælpens direktør Ninna Thomsen holder takketale efter modtagelsen af Kronprinsparrets Sociale Pris. Med på scenen er også Anne og Laraiba, der begge har fået hjælp i Mødrehjælpen, samt socialrådgiver Anette Jonassen. Foto: Agnete Schlichtkrull/Bikubenfonden
Mødrehjælpen får kronprinsparrets sociale pris
En ekstraordinær, flot indsats, der fortjener en stor hyldest' var blandt de flotte ord, Kronprinsparret gav Mødrehjælpen med på vejen. Foto: Agnete Schlichtkrull/Bikubenfonden
Mødrehjælpen får kronprinsparrets sociale pris 3
Stolte prismodtagere sammen med Kronprinsparret. Foto: Agnete Schlichtkrull/Bikubenfonden
moedrehjaelpen-faar-kronprinsparrets-sociale-pris_4
Fællesbillede af aftenens prismodtagere. Foto: Agnete Schlichtkrull/Bikubenfonden

Om Kronprinsparrets Sociale Pris

  • Kronprinsparrets Sociale gives til en privat, offentlig eller frivillig forening, institution eller organisation, der står bag et innovativt, kreativt og nyskabende initiativ til gavn for socialt udsatte eller marginaliserede grupper.
  • Prisen gives for indsatser, der har formået at afprøve nye metoder, og som gennem en årrække har ændret vilkårene for en socialt udsat eller marginaliseret gruppe.
  • Det prismodtagende initiativ skal lyse op ved eksemplets kraft og have været i stand til at videregive erfaringer og inspiration nationalt og evt. internationalt.

Få den nyeste viden