Nyheder

Irma og Mødrehjælpen arbejder sammen om at give børn en god jul

Sidste år sikrede Irmas kunder, at 229 børn i 112 familier kunne fejre jul. Også i år arbejder Irma og Mødrehjælpen sammen for, at ingen børn i Danmark skal undvære julen.

”Jeg lider af voldsomme smerter og har svært ved at huske ting efter en alvorlig ulykke. Her op til jul står jeg nu foran min tredje operation. Det har haft kæmpestore konsekvenser for mig og min familie, og vi er også hårdt ramt økonomisk, for siden ulykken har jeg været på overførselsindkomst. Samtidig har min datter fået konstateret ADHD, og hun lider også af angst for at være adskilt fra mig. Det kræver meget at være der for hende, og jeg har svært ved at give min familie den jul, som de fortjener.”

Sådan skriver Anders, der er far til tre, i sin ansøgning om julehjælp hos Mødrehjælpen. Som kunde i Irma, kan du nu hjælpe. Læs, hvordan herunder.

Sådan støtter Irma Mødrehjælpens julehjælp 2018

Irma sælger Krydderiet til 10 kr. og Til-og-Fra-kort tegnet af HuskMitNavn.

Samtidig har HuskMitNavn dekoreret et sæt børnemøbler fra FDB Møbler, der er blevet solgt på auktion for 21.000 kr. Håbet for 2018 er, at samarbejdet mellem Irma og Mødrehjælpen kan give julehjælp til flere børn og familier, da behovet for julehjælp desværre er stigende.

Hos Irma siger direktør Søren Steffensen:

”Jeg er stolt over, at Irma sammen med vores kunder på denne måde kan støtte Mødrehjælpens meget vigtige arbejde til fordel for udsatte børn i vores lokalområde. Fra tidligere år ved vi, at vores kunder i den grad bakker op og dermed gør en reel og mærkbar forskel for familier, der har det økonomisk svært.”

I Mødrehjælpen siger direktør Ninna Thomsen:

”Hos Mødrehjælpen er vi meget glade for, at Irma igen i år har valgt at indsamle til julehjælp. Over hele landet er der børnefamilier, som har det ekstra hårdt i julen, og derfor er vores julehjælp en vigtig håndsrækning til de mange, der har brug for vores støtte. Med Irmas kunders opbakning kommer vi et skridt nærmere vores mål om at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier i år,” siger Ninna Thomsen.

Vil du også støtte op om Irmas indsamling til fordel for julehjælpen?

Med din støtte kan vi give endnu flere børn en jul at glæde sig til.

• Sms JULEAFTEN til 1272 og støt med 150 kr.
• Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 57350
• Støt på www.mødrehjælpen.dk/jul
• Giv en julegave, der gør en forskel – køb et jule-gavebevis på Mødrehjælpens webshop

Irmas venner hjælper til julefest
Irmas Venner hjalp med at pakke over 200 gaver ind til Julefest for børn og forældre hos Mødrehjælpen i København.

Hvad er Mødrehjælpens Julehjælp?

Mødrehjælpen giver hvert år julehjælp til udsatte børn og familier. Sidste år ansøgte 8.402 familier fra hele Danmark om julehjælp, og der forventes flere ansøgere i år.

Den ene halvdel af de penge, Mødrehjælpen samler ind til julehjælp, gives i form af et kontant beløb. Hver familie får 300 kr. til mad plus 100 kr. for hvert barn udover det første barn. Herudover får familien 400 kr. pr. barn til en julegave. Det vil sige, at en familie med to børn får 1.200 kr. til at holde jul for og købe gaver. En undersøgelse, Mødrehjælpen lavede tidligere i år, viste, at pengene bliver brugt på julegaver, julemad og juletræ.

Den anden halvdel af de indsamlede penge går til Mødrehjælpens langsigtede indsats og bidrager til, at sårbare og udsatte børnefamilierne kan få rådgivning og hjælp til at løse de bagvedliggende problemer, der kan gøre det ekstra svært at finde overskud til at fejre jul.

Læs mere om Mødrehjælpens julehjælp

Få den nyeste viden