Nyheder

Mødrehjælpen jubler: Julehjælp til alle berettigede ansøgere

Torsdag morgen manglede Mødrehjælpen penge til hele 490 familier, som var berettigede til julehjælp. Befolkningens opbakning har været enorm, og organisationen melder nu, at de har penge til at hjælpe alle familierne.

Pressemeddelelse, udgivet: 19. december 2014

Mødrehjælpen frygtede for få dage siden, at hundredevis af børn måtte undvære julegaver. Men organisationens råb om hjælp blev hørt i en sådan grad, at Mødrehjælpen nu kan indstille deres indsamling og sende julehjælp ud til de mange forventningsfulde familier.

”For blot et par dage siden, så det ikke ud til, at det var muligt at hjælpe alle de familier, som levede op til kriterierne for at modtage julehjælp. Vi er helt overvældede over, hvad vi sammen kan udrette på så kort tid, når alle hjælper til. Vores appel i pressen og på de sociale medier har bevirket en fantastisk opbakning fra privatpersoner, fonde, frivillige og virksomheder. Det betyder, at vi har indsamlet midler nok til at hjælpe mere end 4.300 børn. Det er jeg virkelig taknemmelig for”, siger Mødrehjælpens direktør Mads Roke Clausen.

Mødrehjælpen deler i alt julehjælp ud til 2.176 familier. Det er det højeste antal berettigede, som Mødrehjælpen nogensinde har uddelt julehjælp til. I 2013 delte organisationen julehjælp ud til 2.047 familier.

Du kan fortsat støtte Mødrehjælpens rådgivningsindsats:

  • SMS: Send teksten MOR til 1231 og giv 100 kroner. Det koster 100 kr. plus almindelig trafiktakst
  • Online: Giv et bidrag med dit dankort på moedrehjaelpen.dk/stot
  • Netbank: Lav en kontooverførsel til 4183-10279631

Få den nyeste viden