Nyheder

Kritisk Pynt til salg i Mødrehjælpens webshop

Få fingrende i smukke, håndlavede og skinnende kopper og nøglering fra Kritisk Pynt og vær med til at hjælpe udsatte familier. Læs mere her om Mødrehjælpens samarbejde med Kritisk Pynt, som tilbyder æstetisk førstehjælp til feminister og andre mennesker.

Ikke kun til pynt

Kritisk Pynt står bag en ny glitrende Irma-nøglering, hvor overskuddet går ubeskåret til Mødrehjælpens vigtige arbejde for mødre, fædre og børn, der er ramt af livet.

Kritisk Pynt-nøgleringen er en del af Irmas mangeårige partnerskab med Mødrehjælpen, hvor kunstnere som bl.a. Sara Ferreira inviteres til at skabe produkter, som kan sælges i Irmas butikker. Alt overskuddet går ubeskåret til Mødrehjælpen og støtter arbejdet med udsatte familier, der har brug for hjælp og rådgivning. Læs mere om Irma-nøgleringen i Krydderiet her

Alene i 2021 hjalp Irmas kunder 2.218 familier gennem Mødrehjælpen, og det formål er Sara Ferreira glad for at kunne støtte op om.

Irma-nøgleringen kan købes i Irmas butikker fra torsdag d. 16. juni til 39 kr.

Irma Flashing Nøglering

Mødrehjælpen er en sindssygt vigtig organisation. Jeg er meget optaget af køn og ligestilling og sidder selv i bestyrelsen i Dansk Kvindesamfund, så det er et emne, der ligger mit hjerte meget nært.

Sara Ferreira, ejere af Kritisk Pynt. Sara håndlaver bl.a. muleposer, t-shirts og keramik med markante budskaber. 

En kop der gør dig glad!

Gør en mor eller far du kender glad med en festlig kop, der er særligt designet af Sara Ferreira fra Kritisk Pynt. 

Du kan bl.a. vælge mellem “Mor er ikke sur, mor af træt af patriarkatet” eller “Mødreshaming er so last year” – og gør morgenkaffen lidt mere spændende.

Når du køber en kop, støtter du samtidig Mødrehjælpens arbejde med sårbare børnefamilier og gravide.

Du finder kopperne i vores webshop her.

Mødre er også mennesker – klik på billedet og bestil!
Mor er ikke sur. Mor er træt (af patriarkatet) – klik på billedet og bestil!
Mødreshaming er so last year – klik på billedet og bestil!