Nyheder

Mødrehjælpen åbner for julehjælpsansøgningerne

Mødrehjælpen uddeler igen i år julehjælp til børnefamilier, der ikke har råd til at holde jul. Den 8. oktober åbner Mødrehjælpen for julehjælpsansøgningerne. Både mødre og fædre kan søge, så deres børn kan få en jul med både julemad og -gaver.

Pressemeddelelse: 7.10.2014.

Julehjælp 2014

Fra d. 8. oktober er det muligt at søge julehjælp hos Mødrehjælpen. Organisationen deler julehjælp ud, så forældrene får mulighed for at give deres børn en juleaften at glæde sig til.

”Julemåneden fylder meget i børnenes hverdag i december, og det kan være hårdt at være den eneste i for eksempel klassen eller børnehaven, der ikke får gaver eller julemad juleaften. Alle børnefamilier i hele Danmark kan søge om julehjælp, og de familier, som lever op til vores kriterier og som det lykkes os at samle ind til, vil få overført julehjælpen til deres konto eller modtage en check, så der både bliver råd til julemad- og gaver”, siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

Klare kriterier for julehjælp
Der er helt klare kriterier for, hvornår en ansøger er berettiget til julehjælp hos Mødrehjælpen. Ansøgerne skal have hjemmeboende børn under 18 år. Derudover skal de have et lavt rådighedsbeløb samt i år have været ude for en særlig hændelse, der gør hverdagen og økonomien svær at overskue.

Der kan søges om julehjælp i Mødrehjælpen helt indtil den 17. december kl. 12.00. Julehjælpen kan søges fra Mødrehjælpens hjemmeside.

Få den nyeste viden