Nyheder

Mødrehjælpen åbner for julehjælpsansøgninger

Fra 8. oktober har økonomisk trængte børnefamilier mulighed for at søge om julehjælp hos Mødrehjælpen.

Pressemeddelelse udsendt 7. oktober 2015

Igen i år uddeler Mødrehjælpen julehjælp til økonomisk trængte børnefamilier, der ellers ikke har økonomi til at fejre jul. Fra 8. oktober åbner organisationen for ansøgningerne. Mødrehjælpen uddeler julehjælp, så børnene kan få en jul at glæde sig til.

”Julen er en vigtig tid i børnenes liv. Hele julemåneden ser man frem til og tæller ned til 24. december. Derfor kan det være ekstra hårdt at være den eneste i klassen eller børnehaven, der ikke får gaver eller julemad juleaften, og som ikke kan dele sine glædelige oplevelser med vennerne efter juleferien. Børn er ikke herre over deres forældres økonomi. Derfor samler vi ind, så børnene i de familier kan få en juleaften at glæde sig til,” siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

Både mødre og fædre kan søge om julehjælp hos Mødrehjælpen. De familier, som opfylder Mødrehjælpens kriterier, og som det lykkes organisationen at samle ind til, vil få overført julehjælpen til deres konto.

Kriterier for julehjælp

Mødrehjælpen har klare kriterier for, hvem der kan modtage julehjælp.

Ansøgerne skal have hjemmeboende børn under 18 år. De skal have et lavt rådighedsbeløb. Og så skal de have været ude for en særlig hændelse i løbet af året, som gør hverdagen og økonomien svær at overskue.

Der er deadline for ansøgninger 17. december kl. 15. Man skal søge om julehjælp fra Mødrehjælpens hjemmeside: www.moedrehjaelpen.dk/sog-julehjaelp.

Få den nyeste viden