Nyheder

Mødrehjælpen mangler julehjælp til 291 børn

Med rekordmange ansøgninger mangler der fortsat penge til at hjælpe alle berettigede familier, som har søgt julehjælp i Mødrehjælpen.

Med bare fire dage til juleaften mangler næsten 300 piger og drenge stadig julehjælp, så julen også for dem kan blive en god og glædelig tid.

”Afsavn og bekymring er desværre virkeligheden for rigtig mange sårbare børnefamilier i Danmark, og det bliver ekstra forstærket i juletiden, hvor andre sætter fuldt blus på forbruget. Vi knokler på højtryk for at samle de sidste penge ind, så alle de børn, som er berettiget til vores julehjælp, kan få en god jul”, siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen.

Flere ansøgninger end nogensinde før

Rekordmange sårbare børnefamilier har i år søgt julehjælp fra Mødrehjælpen. På landsplan er der tale om en stigning på 21 procent i forhold til sidste år.

”Det er mit håb, at danskerne vil hjælpe os i mål med indsamlingen. Ved fælles hjælp kan det lykkes – så disse børn ligesom deres kammerater kan se frem til en god og hyggelig jul”, siger Mødrehjælpens direktør, Mads Roke Clausen.

Udover den kontante julehjælp får alle ansøgere – også de, som ikke opfylder kriterierne – tilbud om gratis rådgivning i Mødrehjælpen.

FAKTA

Støt Mødrehjælpens juleindsamling

  • Sms JUL il 1231 og støt med 150 kroner
  • Giv et beløb på MobilePay: 42 26 26 26
  • Støt på mødrehjælpen.dk/jul

Det får man i julehjælp fra Mødrehjælpen

  • 400 kroner til gave pr. barn
  • 300 kroner til julemad, hvis der er 1 barn i familien
  • 100 kroner ekstra for hvert barn, hvis der er flere end 1 barn i familien

Kontakt

For interview og flere oplysninger kontakt:

Mødrehjælpens pressekonsulent Mai Rasmussen: 22 56 52 91.