Nyheder

Mødrehjælpen modtager donation fra Coca-Cola Danmark

Når den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen i år besøger 31 steder i Danmark, bliver der også indsamlet penge til Mødrehjælpens julehjælp. Ved julelastbilen kan man nemlig få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpen.
Moedrehjaelpens-julehjaelp-coca-cola-samarbejde
Foto: Michael Vienø

For mennesker i hele verden er Coca-Cola tæt forbundet med julen, og mange danskere kender den legendariske julereklame med de oplyste Coca-Cola julelastbiler, der bringer juleglæde til byen.

Ligesom sidste år besøger den verdenskendte julelastbil også Danmark for at sprede juleglæde denne jul. Og i år er der en særlig nyhed med i julelastbilen.

Som noget nyt kan man nemlig i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

På den måde forventer Coca-Cola Danmark at kunne indsamle 250.000 kroner til Mødrehjælpen.

”Hos Mødrehjælpen er vi meget glade for, at Coca-Cola har valgt at indsamle til os, når de kører rundt i landet med julelastbilen. Over hele landet er der børnefamilier, som har det ekstra hårdt i julen, og derfor er vores julehjælp en vigtig håndsrækning til mange danskere. Med donationen kommer vi et skridt nærmere vores mål om at hjælpe endnu flere økonomisk trængte børnefamilier i år,” siger Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

Det lokale arbejde er vigtigt

Hos Coca-Cola Danmark var det særligt den lokale forankring i hele landet, der var afgørende for, at man valgte at indsamle til Mødrehjælpen.

”Mødrehjælpen gør et fantastisk stykke arbejde for at støtte børneforældre i svære situationer – særligt når det kommer til julehjælp – og samtidig er Mødrehjælpen stærkt forankret i lokalmiljøer rundt om i hele Danmark. Det vil vi hos Coca-Cola Danmark meget gerne støtte op om, så derfor har vi valgt, at indsamlingen ved julelastbilen skal gå til Mødrehjælpens julehjælp,” siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Julelastbilens tur begynder den 16. november.

Du kan opleve julelastbilen følgende steder:
Frederiksberg, Hørsholm, Helsingør, København SV, Køge, Viby Sjælland, Kalundborg, Svendborg, Odense SV, Vejle, Sønderborg, Esbjerg N, Herning, Thorsø, Holstebro, Viborg, Viby J, Randers SØ, Aalborg SV, Frederikshavn, Grenaa, Tilst, Horsens, Kolding, Odense M, Slagelse, Ishøj, Sorø, Nykøbing F., Greve og Næstved.

Alle adresser og tidspunkter for julelastbilens tur kan findes på www.cocacola.dk/jul.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.