Nyheder

Mødrehjælpen modtager donation fra Coca-Cola Danmark

Når den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen i år, besøger 38 steder i Danmark, bliver der også indsamlet penge til Mødrehjælpens julehjælp. Ved julelastbilen kan man nemlig få en miniatureudgave af bilen med hjem, hvis man donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpen. Som noget nyt kan man i år også opleve julestemningen inde i julelastbilen, hvor man kan få taget et billede med julemanden.
Moedrehjaelpens-julehjaelp-coca-cola-samarbejde
Foto: Michael Vienø

For mennesker i hele verden er Coca-Cola tæt forbundet med julen, og mange danskere kender den legendariske julereklame med de oplyste Coca-Cola julelastbiler, der bringer juleglæde til byen.

Ligesom sidste år besøger den verdenskendte julelastbil også Danmark for at sprede juleglæde denne jul.

Støt Mødrehjælpen og få en Coca Cola lastbil

Igen i år kan man ligeledes få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens julehjælp.

På den måde forventer Coca-Cola Danmark at kunne indsamle over 400.000 kroner til Mødrehjælpen.

”Hos Mødrehjælpen er vi meget glade for, at Coca-Cola har valgt at indsamle til os, når de kører rundt i landet med julelastbilen. Over hele landet er der børnefamilier, som har det ekstra hårdt i julen, og derfor er vores julehjælp en vigtig håndsrækning til mange danskere. Med donationen kommer vi et skridt nærmere vores mål om at hjælpe endnu flere økonomisk trængte børnefamilier i år,” siger Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

Det lokale arbejde er vigtigt

Hos Coca-Cola Danmark var det særligt den lokale forankring i hele landet, der var afgørende for, at man valgte at indsamle til Mødrehjælpen.

”Mødrehjælpen gør et fantastisk stykke arbejde for at støtte børneforældre i svære situationer – særligt når det kommer til julehjælp – og samtidig er Mødrehjælpen stærkt forankret i lokalmiljøer rundt om i hele Danmark. Det vil vi hos Coca-Cola Danmark meget gerne støtte op om, så derfor har vi valgt, at indsamlingen ved julelastbilen skal gå til Mødrehjælpens julehjælp,” siger Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Julelastbilens tur begynder den 11. november 2019.

Du kan opleve julelastbilen følgende steder:
Hvidovre, Bagsværd, Taastrup, Brøndby, Greve, Bjæverskov, Fensmark, Østermarie, Rønne, Stege, Nakskov, Rudkøbing, Odense M, Fredericia, Haderslev, Augustenborg, Thorsø, Ringkøbing, Lemvig, Hanstholm, Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Auning, Bjerringbro, Randers, Silkeborg, Dianalund, Holbæk, Hillerød, Kokkedal, Hellerup, Albertslund, København og Rødby.

Alle adresser og tidspunkter for julelastbilens tur kan findes på Coca Colas website.

Få den nyeste viden