Nyheder

Mødrehjælpen søger frivillige til opstart af lokalforening i Kerteminde

I Mødrehjælpen søger vi efter interesserede frivillige, så man i Kerteminde, Munkebo og Langeskov også kan have glæde af den enorme værdi, Mødrehjælpens genbrugsbutikker og sociale aktiviteter skaber for lokalsamfundet.

Pressemeddelelse, udgivet: 26. april 2012

Mere end 500 frivillige gør hvert år en enestående indsats for at sikre trængte børnefamilier bedre vilkår i Danmark. Mødrehjælpens genbrugsbutikker har i mange år været det afgørende omdrejningspunkt for lokalforeningerne. I butikkerne sælges hver dag velholdt børnetøj til priser, hvor alle kan være med. Lokalforeningen danner også ramme om forskellige sociale aktiviteter som f.eks. udflugter, børnefødselsdage og julefester. Her oplever både børnefamilier og frivillige stor glæde ved at deltage. Så for at kunne nå ud til endnu flere børnefamilier med behov for støtte, ønsker Mødrehjælpen at starte en lokalforening i Kerteminde.

Den 8. maj kl. 19 på Kerteminde Bibliotek, Langegade 13-15, 5300 Kerteminde kan alle interesserede komme og møde Mødrehjælpens frivilligkonsulent Nicholas Caron og Mødrehjælpens frivillige fra Horsens lokalforening Sigrid Bigum. De vil fortælle om glæderne ved, med base i Mødrehjælpen, at arbejde for bedre vilkår til trængte børnefamilier og mulighederne for at starte en ny lokalforening op i Kerteminde.

Mødrehjælpen har allerede lokalforeninger på Amager, Aalborg, Frederiksberg, Nørrebro, i Randers, Roskilde, Vejle, Viborg, Slagelse, Horsens, Næstved og Aarhus. I alt bidrager over 500 frivillige landet over til skønne hverdagsoplevelser for Mødrehjælpens brugere.

Vil du, som Sigrid, glæde andre og få spændende oplevelser med nye mennesker, så kom og mød Mødrehjælpens frivilligkonsulent Nicholas Caron og frivillig Sigrid Bigum.

Yderligere oplysninger:

Nicholas Caron, frivilligkonsulent: M: 4075 7960

Pernille Marott, journalist: M: 2256 5291

Få den nyeste viden