Nyheder

Roccamore donerer overskud til Mødrehjælpen

Køber du et par eksklusive guldsko hos populære Roccamore i maj måned, går hele overskuddet til Mødrehjælpen.

En kvinde skal kunne være den, hun er

Mødrehjælpen har indgået et samarbejde med det danske brand Roccamore i anledning af mors dag, hvor vi som altid sætter ekstra fokus på de mødre, der har brug for hjælp. 

Roccamore er dansk design, håndlavet i Italien, og firmaets mission er at støtte kvinder i at føle sig stærke, selvsikre og godt tilpas – også i høje hæle. Skoene har en ortopædisk indersål, så de er så komfortable som muligt at have på, og mærket er på få år blevet populært i både ind- og udland.   

I hele maj måned går overskuddet til Mødrehjælpen, når Roccamore sælger et par guldfarvede sko. Du kan se udvalget her på roccamore.com.

24-årige Janice Mary Modler er mor, Roccamore Rebel og en af landets yngste socialrådgivere. Hun fødte datteren Meladie som 15-årig og fik støtte fra Mødrehjælpen til at gennemføre sin uddannelse. Foto: Marie Hald.

Frederikke Antonie Schmidt, stifter og kreativ direktør, Roccamore:

”Jeg støtter Mødrehjælpen, fordi alle mødre er seje, men kan have brug for hjælp til at komme videre. Det havde min mor. Jeg var meget syg som barn, og min mor havde ingen telefon, så hun kunne ringe til lægen hjemmefra. Det gav hende en masse udfordringer, indtil hun med assistance fra Mødrehjælpen fik oprettet en telefonlinje. Det kostede 3-4.000 kroner, og det var en mindre formue back then.”

En bæredygtig shopper

I ugen op til mors dag den 9. maj sælger Roccamores butikker en smart shopper, syet af kasserede jeans. Det er helt i firmaets ånd, for bæredygtighed er afgørende for Frederikke Antonie Schmidt, og de eksklusive Roccamore-sko er fremstillet af overskudsmaterialer fra de store modehuse.

Muleposerne er syet af Sheworks, der recycler overskudstekstiler og beskæftiger immigrant- og flygtningekvinder med talent for håndarbejde og design. Overskuddet fra salget går til Mødrehjælpen.