Nyheder

Tusindvis af børnefamilier i Danmark har ikke råd til at tage del i juleglæderne

Mødrehjælpen samler hvert år ind til julehjælp, fordi alle børn fortjener en god jul. Organisationen har allerede fået mere end 3.600 ansøgninger fra håbefulde familier.

Pressemeddelelse, udgivet: 27. november 2014

Mødrehjælpen har indtil videre modtaget over 3.600 ansøgninger om julehjælp, hvilket er på niveau med sidste år, som var et rekordår.

Fristen for at ansøge om julehjælp er først d. 17. december.

”Vores håb er, at vi kan uddele julehjælp til alle de børnefamilier, der har ansøgt og som lever op til vores kriterier. Men hvor mange vi ender med at kunne hjælpe afhænger af, hvor meget det lykkes os at samle ind. Vi oplever en stor velvillighed i befolkningen, hvor mange er kreative og starter egne indsamlinger for at støtte. Det er vi er meget taknemmelige for, men der er stadig lang vej igen, så vi håber, at rigtig mange har lyst til at give børnene en jul at glæde sig til”, siger Mads Roke Clausen, Mødrehjælpens direktør.

Julehjælpen fra Mødrehjælpen er penge, så forældrene har mulighed for at kunne indfri nogle af børnenes forventninger til julen. ”En familie med to børn får 1.200 kr. i julehjælp. Julehjælpen er dedikeret til børnene, og der er penge til både julemad og -gaver, og jeg ved sågar, at nogle af familierne formår at få pengene til at strække sig helt til nytårsaften, hvor der så er regnbueis til dessert. Det siger noget om, at de forældre, som Mødrehjælpen uddeler julehjælp til, virkelig kæmper for at skabe de bedste rammer for deres børn, så de også kan tale med om juleferiens glæder, når de kommer tilbage i skole i det nye år”, fortæller Mads Roke Clausen, Mødrehjælpens direktør.

Sådan kan du støtte indsamlingen

  • SMS: Send teksten JUL til 1231 og giv 100 kroner. Det koster 100 kr. plus almindelig trafiktakst
  • Online: Giv et bidrag med dit dankort på moedrehjaelpen.dk
  • MobilePay: Giv et bidrag – nummeret er 42 26 26 26
  • Netbank: Lav en kontooverførsel til 4831–10279658

Find flere informationer om Mødrehjælpen og juleindsamlingen på moedrehjaelpen.dk

Yderligere informationer

Kommunikationskonsulent Louise Mean Nielsen, tlf. 22 56 52 91.

Få den nyeste viden