Bliv frivillig i Mødrehjælpen

Bliv frivillig i Mødrehjælpens aktiviteter

Du bliver en del af et stærkt sammenhold med andre frivillige og giver familier netværk, gode oplevelser og lokal støtte.

Mange måder at lave frivillige aktiviteter på

Babycafé, Måltidet og Fødselsdagshjælp er kun eksempler på aktiviteter i Mødrehjælpens lokalforeninger. Du kan bl.a. også være med til at arrangere ture og oplevelser for familier, blive frivillig mentor i forskellige tilknytninger til vores rådgivningstilbud eller være med i vores 1000 Dage-aktiviteter for familier med børn op til 3 år. Uanset om du laver mad med børn og deres forældre, giver et barn en fødselsdag eller planlægger en god oplevelse for en række familier, skaber du den nærhed, som er vigtig for børnefamilier med et spinkelt netværk, begrænset økonomi eller sociale udfordringer.

Hvad får du ud af at være frivillig?

Som aktivitetsfrivillig er du med til at tage ansvar og gøre en forskel for mennesker, hvor du bor – i sjovt selskab med andre frivillige.

  • Du bliver en del af et givende fællesskab
  • Du kan prøve dig selv af og opleve nye ting
  • Du er med til at planlægge og udføre aktiviteter
  • Du er med til at løfte dit lokalsamfund

Find din nærmeste lokalforening her eller tag kontakt via formularen nedenfor.

Vil du vide mere eller melde dig som aktivitetsfrivillig?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 14 dage. Tak fordi du viser interesse.

Når du udfylder kontaktformularen, sender vi dine oplysninger videre til den lokalforening eller butik, du ønsker, så de kan kontakte dig. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores cookie- og privatlivspolitik.

Har du lyst til at være frivillig mentor eller familieven?

Vi har løbende brug for mentorer og rådgivningsfrivillige i tilknytning til vores rådgivningstilbud På Vej, Ud af Voldens Skygge og Familiens Hus.

Kontakt Mødrehjælpens afdeling for Frivillig, Tværfaglige Indsatser og Udvikling, send en mail på tka@moedrehjaelpen.dk 

Du kan også blive Familieven gennem en af vores lokalforeninger. Læs mere om, hvad det vil sige at være frivillig Familieven på siden her og kontakt din lokalforening via kontaktformularen ovenfor, hvis du er interesseret.

I de frivillige aktiviteter er du med til…

… at igangsætte, planlægge og afvikle aktiviteter sammen med andre frivillige. Vi tager ud i naturen, laver mad og spiser sammen, hjælper ved børnefødselsdage, tager på sommerlejr, læser eventyr og meget mere. Uanset hvad vi finder på, er familien og relationen mellem børnene og deres forældre i centrum.

Har du det, der skal til?

Kan du skabe hyggelige rammer, og er du god til at samarbejde, planlægge og være nærværende? Så er det dig, vi søger.

Det kræver ingen særlige kvalifikationer, men du skal have lyst til at engagere dig i en aktivitet og gøre noget godt for andre. Fælles for alt engagement i Mødrehjælpen er, at du skal have respekt for dine medmennesker, være stabil og have lyst til have det sjovt sammen med børn og deres forældre.

Hvor meget tid, du vælger at bruge, er op til dig selv og aktivitetens omfang og varighed. Nogle aktiviteter kræver meget forberedelse, mens andre er knap så tidskrævende.

Mødrehjælpens lokalforeninger

Vi kan alle havne i en svær livssituation, uanset vores baggrund – som frivillig i Mødrehjælpen kan du være med til at ændre børn og deres forældres situation. Aktiviteter i Mødrehjælpen er forankret i Mødrehjælpens lokalforeninger og drevet udelukkende af frivillige.

Bliv klogere på Mødrehjælpens lokalforeninger og mulighederne for at være frivillig.

Få den nyeste viden