Bliv frivillig i Mødrehjælpen

Mødrehjælpen stifter nye lokalforeninger

Vær med i den spændende opstart og giv gravide og børnefamilier et holdepunkt i dit lokalområde.

Mødrehjælpen har mange års erfaring med frivillighed, og vi ved, at du som frivillig bliver en del af et givende fællesskab, hvor du med dit nærvær og engagement er med til at skabe et lokalt holdepunkt for gravide og børnefamilier i sårbare situationer.

Læs her på siden, hvor vi er ved at starte nye lokalforeninger. Du kan se en oversigt over de eksisterende lokalforeninger her.

Mødrehjælpen kommer til Djursland

Du kan nu være med til at sætte dit præg på Mødrehjælpens kommende lokalforening på Djursland.

Mødrehjælpens lokalforening er Mødrehjælpens lokale holdepunkt for gravide og børnefamilier. Lokalforeningens formål er at tilbyde sjove familieaktiviteter og hjælp i lokalområdet. Lokalforeningen bliver en 1000 dage forening med særlig fokus på aktiviteter for gravide og småbørnsfamilier med henblik på at give alle børn en god start på livet.

I 2023 skal lokalforeningen åbne og drive Mødrehjælpens butik med genbrug til børn.

For at komme godt fra start søger vi mænd og kvinder, der vil gøre en forskel for børnefamilier i lokalområdet ved at engagere sig som bestyrelsesmedlem, aktivitetsfrivillig og/eller butiksfrivillig.

Informationsmøder

Lokalforeningen skal dække hele Djursland. Vi har afholdt informationsmøder i henholdsvis Grenaa og Rønde, og ser frem til at få stiftet Djursland lokalforening. Du kan følge med via Facebook på nedenstående link.

Vær med fra start

Der er flere måder, du kan engagere dig på, når Mødrehjælpen kommer til Djursland med egen lokalforening.

  • Som bestyrelsesmedlem er du med til at stifte og lede lokalforeningen samt lægge fundamentet for en stærk forening og et givende frivilligt fællesskab.
  • Som aktivitetsfrivillig gør du en forskel for lokale gravide og børnefamilier gennem hjælpe-, oplevelses og netværksaktiviteter.
  • Som butiksfrivillig i vores børnetøjsbutik gør du en forskel ved at tjene penge, der går til lokale familieaktiviteter og Mødrehjælpens landsdækkende, professionelle rådgivning.

Interesserede frivillige kan melde sig ind i Facebook-gruppen: ”Mødrehjælpen søger frivillige til ny lokalforening på Djursland

Følg Djursland lokalforening på Facebook.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte vores frivilligkonsulenter, hvis du vil vide mere.

Lone Sørensen (lokalforeninger Jylland og Fyn)
telefon 40 75 79 60 eller mail: los@moedrehjaelpen.dk

Jakob Knudsen (lokalforeninger Sjælland og øerne)
telefon 22 39 98 64 eller mail: jkn@moedrehjaelpen.dk

Vil du vide mere?

  • Hvad laver en lokalforening?
  • Hvad kan jeg lave som frivillig?
  • Hvad får jeg ud af at være frivillig?
  • Hvem er Mødrehjælpen?

Hvem skal du kontakte?

Ønsker du at vide mere om Mødrehjælpens opstart af nye lokalforeninger, eller har du et forslag til, hvor vi bør starte en lokalforening næste gang, er du meget velkommen til at kontakte en af vores frivilligkonsulenter Jakob Knudsen eller Lone Sørensen.

På siden Bliv frivillig i Mødrehjælpen kan du læse mere om muligheden for at engagere dig som frivillig i Mødrehjælpen og melde dig som frivillig i en af vores eksisterende lokalforeninger.

Få den nyeste viden