Bliv frivillig i Mødrehjælpen

Mødrehjælpen stifter nye lokalforeninger

Vær med i den spændende opstart og giv gravide og børnefamilier et holdepunkt i dit lokalområde.

Mødrehjælpen har mange års erfaring med frivillighed, og vi ved, at du som frivillig bliver en del af et givende fællesskab, hvor du med dit nærvær og engagement er med til at skabe et lokalt holdepunkt for gravide og børnefamilier i sårbare situationer.

Læs her på siden, hvor vi er ved at opstarte nye lokalforeninger. Du kan se en oversigt over de eksisterende lokalforeninger her.

Mødrehjælpen kommer til Vordingborg og Fredericia

Du kan nu være med til at sætte dit præg på Mødrehjælpens kommende lokalforening i Vordingborg , som forventes stiftet i forsommeren 2019 eller i Fredericia, som forventes stiftet sidst på sommeren.

Mødrehjælpens lokalforening er Mødrehjælpens lokale holdepunkt for gravide og børnefamilier. Lokalforeningens formål er at tilbyde sjove familieaktiviteter og hjælp i lokalområdet. Derudover skal lokalforeningen åbne og  drive Mødrehjælpens butik med genbrug til børn.

For at komme godt fra start søger vi mænd og kvinder, der vil gøre en forskel for børnefamilier i lokalområdet ved at engagere sig som bestyrelsesmedlem, aktivitetsfrivillig og/eller butiksfrivillig.

Du har mulighed for:

  • at få indflydelse på udviklingen i en ny lokalforening
  • at være med i bestyrelsen
  • at være med til at arrangere aktiviteter, som skaber netværk og forbedrer hverdagen for børn og deres forældre i lokalområdet
  • at være med til at stå for kommunikationsindsatsen
  • at være med til at starte og drive en børnetøjsbutik med genbrug til børn

Fredericia

Stiftende generalforsamling
Torsdag d. 12. september kl. 17.30-19.30
“Konferencen” Fredericia frivilligcenter, Vendersgade 63, 1. sal, 7000 Fredericia

Program og dagsorden
Bilag Vedtægter

Læs mere og følg foreningens opstart i Facebookgruppen Mødrehjælpen søger frivillige i Fredericia.

Vordingborg

Vordingborg lokalforening er stiftet i juni 2019.  Interesserede frivillige kan følge Facebookgruppen: Mødrehjælpen søger frivillige i Vordingborg.

Vi søger mænd og kvinder, der som frivillige vil være med til, at gøre en forskel for børnefamilierne i Vordingborg. Det er planen at åbne en børnetøjsbutik i Vordingborg, hvorfor vi også søger frivillige, som gerne vil være butiksfrivillige.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte vores frivilligkonsulenter, hvis du vil vide mere.

Jakob Knudsen (lokalforeninger Sjælland og øerne)
telefon 22 39 98 64 eller mail: jkn@moedrehjaelpen.dk

Lone Sørensen (lokalforeninger Jylland og Fyn)
telefon 40 75 79 60 eller mail: los@moedrehjaelpen.dk

Vil du vide mere?

  • Hvad laver en lokalforening?
  • Hvad kan jeg lave som frivillig?
  • Hvad får jeg ud af at være frivillig?
  • Hvem er Mødrehjælpen?

Hvem skal du kontakte?

Ønsker du at vide mere om Mødrehjælpens opstart af nye lokalforeninger, eller har du et forslag til, hvor vi bør starte en lokalforening næste gang, er du meget velkommen til at kontakte en af vores frivilligkonsulenter Jakob Knudsen eller Lone Sørensen.

På siden Bliv frivillig i Mødrehjælpen kan du læse mere om muligheden for at engagere dig som frivillig i Mødrehjælpen og melde dig som frivillig i en af vores eksisterende lokalforeninger.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.