Vær med

CSR og erhvervspartnerskaber

Din virksomhed kan gøre en forskel. Med et CSR-samarbejde med Mødrehjælpen kan I være med til at sikre børn en tryg barndom.

Gennem et partnerskab med Mødrehjælpen kan din virksomhed hjælpe udsatte børn i Danmark og samtidig styrke virksomhedens omdømme, skabe større medarbejderengagement samt kundeloyalitet.

I Danmark har tusinde børnefamilier det svært, og det kan få alvorlige konsekvenser for børnene, hvis de ikke får hjælp i tide. I Mødrehjælpen arbejder vi hver dag for, at gravide og familier i sårbare situationer får den støtte og rådgivning, de har brug for, så børnene sikres den trygge barndom, som burde være en selvfølge for alle børn.

I de bestræbelser er CSR-samarbejde og partnerskaber med virksomheder en central del af Mødrehjælpens arbejde for at sikre, at vi når ud til så mange som muligt med behov for hjælp.

CSR – hvordan?

Som virksomhed er der mange muligheder for at indgå i et aktivt CSR-partnerskab med Mødrehjælpen. Som erhvervspartner skræddersyr vi sammen et strategisk partnerskab, der skaber værdi for jer og os.

Læs mere om at blive erhvervspartner.

CSR-samarbejde kan betale sig

Når din virksomhed indgår i et CSR-samarbejde med Mødrehjælpen, er I med til at vise, at I tager et ansvar for det samfund, I er en del af.

Virksomheder, som ønsker at tage et samfundsansvar får et stærkere omdømme, hvilket er med til at skabe både stolte og tilfredse medarbejdere og loyale kunder, ligesom det kan skabe mersalg af udvalgte produkter.

Dermed bliver CSR et konkurrenceparameter på lige fod med andre parametre i kampen om markedsandele og kundeopmærksomhed.

Kontakt os

Vi ser et stort potentiale i at indgå i partnerskab med erhvervslivet og er åbne over for mange forskellige former for CSR-samarbejde. Kontakt os endelig og hør mere om de forskellige muligheder.

Ring eller send en e-mail til:

Leder af fundraising
Anette Thorup
Telefon: 33 45 86 27
E-mail: ane@moedrehjaelpen.dk

Mødrehjælpen – en stærk CSR partner

Med Mødrehjælpen som samarbejdspartner, får I en partner, der med mere end hundrede års erfaring og ekspertise, står stærkt på det sociale område i Danmark. Vi sikrer, at den værdi et CSR-samarbejde med Mødrehjælpen skaber, går direkte til at hjælpe de sårbare børn og familier, som har det største behov for rådgivning og støtte til at mestre hverdagen.

Ligesom et partnerskab med Mødrehjælpen styrker din virksomheds omdømme, styrker det samtidig omverdenens kendskab til Mødrehjælpen. I er derfor med til at sikre os mulighed for at nå ud til endnu flere sårbare børn og familier med behov for hjælp.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Jeg accepterer Mødrehjælpens brug af mine personoplysninger, sådan som vilkår og betingelser er beskrevet i Mødrehjælpens cookie – og privatlivspolitik.