Vær med

Erhvervs- eller samarbejdspartner

I samarbejde med Mødrehjælpen kan din virksomhed eller organisation være med til at ændre børns liv i Danmark.

Akutlinje

Den 19. marts åbnede Mødrehjælpen en akutlinje, hvor sårbare børnefamilier kan få hjælp hos Mødrehjælpen på telefon og chat. Vi har også oprettet en særlig linje for gravide med behov for hurtig rådgivning om abort. Mødrehjælpens Akutlinje er for alle, der akut har brug for vores hjælp. De mange forældre og gravide, der rækker ud efter os, fortæller om konflikt i hjemmene, om afmagt, tvivl og desperation. I Mødrehjælpen stiller vi op for dem alle. Også under coronakrisen.

Julehjaelp-barn

Hvert år modtager Mødrehjælpen tusindvis af opkald fra forældre, hvis hverdag er gået itu. Ofte handler deres henvendelser om vold i hjemmet eller fattigdom.

For at kunne imødekomme alle opkald og hjælpe forældre og børn bedst muligt, har Mødrehjælpen behov for organisationer og virksomheder, der sponsorerer vores arbejde eller indgår strategiske partnerskaber. Hermed sikrer vi, at ingen forældre står alene, og at færre børn vokser op i utryghed eller fattigdom.

Blandt vores nuværende samarbejdspartnere er Inner Wheel Danmark og Irma, der begge skaber bedre chancer for sårbare familier i Danmark i samarbejde med Mødrehjælpen.

Virksomhedssponsor

Som virksomhedssponsor sikrer jeres bidrag, at Mødrehjælpen kan imødekomme og hjælpe de familier, der henvender sig til vores rådgivning.

Erhvervs – eller samarbejdspartner

Som virksomhedspartner skræddersyr vi sammen et strategisk partnerskab, der skaber værdi for jer og os.

Virksomheder, som ønsker at tage et samfundsansvar, får et stærkere omdømme, hvilket er med til at skabe både stolte og tilfredse medarbejdere og loyale kunder, ligesom det kan skabe mersalg af udvalgte produkter.

Læs mere om mulighederne for et CSR-samarbejde med Mødrehjælpen.

Kontakt os

Ønsker I at gøre en forskel for Mødrehjælpen via et økonomisk bidrag eller et strategisk partnerskab, kan I ringe eller sende en e-mail til:

Kristine Dalgas
Corporate Relations Manager
Telefon: 33 45 86 26
E-mail: krd@moedrehjaelpen.dk

Her kan din virksomhed give et bidrag til gravide og børnefamilier, der er ramt af livet.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.