Vær med

500 udsatte børn mangler varmt overtøj til vinteren

Mødrehjælpen samler ind til 500 børn i Danmark, der har brug for overtøj til vinteren. Hjælp os med at klæde dem varmt på, inden kulden kommer.

Det er dyrt at have børn – især i vintersæsonen, hvor udgifterne til støvler og overtøj hurtigt kan løbe op i mange hundrede kroner. Det er en udskrivning, der nemt slår bunden ud af budgettet for en økonomisk trængt børnefamilie. En større undersøgelse viste, at 55 % af adspurgte ikke har kunnet købe nødvendigt tøj eller fodtøj til deres børn – fx en flyverdragt.1

Akut brug for hjælp til 500 flyverdragter

Med kampagnen ”Send varmen videre” indsamler Mødrehjælpen økonomiske midler, der skal sikre børn en varm flyverdragt før vinteren rammer. Kampagnen er realiseret i samarbejde med BabySam og børnetøjsproducenten Mikk-Line, der gennem en donation har givet Mødrehjælpen mulighed for at købe 500 flyverdragter til en meget lav pris.

Vi oplever en stor efterspørgsel på hjælp, fra de økonomisk trængte børnefamilier, som vi er i kontakt med. Jo flere penge vi når at samle ind før mandag den 7. oktober 2019, des flere børn kan vi klæde varmt på til vinter.

Sådan kan du hjælpe:

  • Send en SMS-besked med teksten VARME til 1272 og støt med 244 kr.*, som dækker en hel flyverdragt
  • Send et valgfrit beløb til MobilePay 30402 – fx 122 kr. til en halv flyverdragt
  • Støt med et gavebevis i vores webshop – klik her.

De 500 flyverdragterne er fordelt over 7 forskellige størrelser (9 måneder til 5 år) og tildeles økonomisk trængte børnefamilier på baggrund af en ansøgning. En flyverdragt koster 244 kr., hvoraf 8 % dækker vores kampagne- og administrationsomkostninger. Kampagnemålet er 121.206 kr. – bidrag herudover går til Mødrehjælpens Juleindsamling 2019, som sikrer udsatte børnefamilier en jul.

1Fonden Mødrehjælpen, januar 2019. Mødrehjælpen Tema: En undersøgelse af børnefattigdom i Danmark, Analysenotat Nr. 1/2019, København.
*Det koster 244 kr. plus almindelig SMS-takst. Udbydes af Fonden Mødrehjælpen, Abel Cathrines Gade 13, 1654 København V

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.