Job

Er du vores nye stjerne-telefundraiser og klar på en 8 timers arbejdsuge i Mødrehjælpen?

Vil du joine vores tele-team, ringe ud til alverdens danskere og på den måde hjælpe en hel masse sårbare børnefamilier – så har vi jobbet til dig!
Bliv telefundraiser hos Mødrehjælpen

Om jobbet som telefundraiser

Her hos Mødrehjælpen har vores team af telefundraisere en utrolig vigtig rolle for Mødrehjælpens arbejde. Derfor kan du også regne med, at vi tager godt imod dig, og at du inden længe føler dig som en uundværlig del af holdet.

To af vores fundraisere har fået kasketten som sociale mentorer, og de planlægger hyggelige arrangementer udenfor arbejdstiden helt fra fællesspisning i Absalon til teater under åben himmel! Det vi prøver at sige er, at der bliver sørget for, at du kommer hurtigt ind i fællesskabet og bliver en del af vores awesome tele-team.

Ud over dette skal du ikke være nervøs for at blive kastet for hajerne på første vagt. Vi klæder dig nemlig ordentligt på fra starten af med redningsvest og hele kommunikationskassen. Learning by doing! Du gennemgår på dine første otte vagter et oplæringsforløb, hvor du samtidig prøver kræfter med telefonen. Vi forventer blot at du tager ja-hatten på og giver den hele armen.

Mød kongefundraiseren Laura:

”Nu har jeg arbejdet som fundraiser hos Mødrehjælpen i mere end to år, og jeg lærer stadig noget nyt for hver vagt, jeg har. For hver person, du taler med, har du muligheden for at udfordre dig selv i din kommunikation og samtidig tale en god sag. Alt bliver løftet af et dygtigt og motiverende manager team, der sikrer, at vi har de bedste muligheder for at gøre vores arbejde godt. Det er samtidig et virkelig godt arbejdsmiljø, og her er et stort fokus på det sociale, der gør det fedt at tage på arbejde.”

– Laura, 23, fundraiser

Arbejdstid: 8 timer/ugen

Stillingskategori: Telefundraiser

Kategori: Telemarketing

Arbejdssted: København

søg stilling som telefundraiser knap

Til slut, alt det med småt:

  • Fast timeløn med mulighed for lønforhøjelse: i oplæringsperioden som varer tre måneder, er lønnen på 129,81 kr., og ved fastansættelse stiger timelønnen automatisk til 144,81 kr. i timen med mulighed for yderligere lønstigning.
  • Du får stor indsigt i arbejdet hos en professionel humanitær NGO
  • Et dejligt arbejdssted i hjertet af Vesterbro, 3 min. gang fra Hovedbanegården.
  • To valgfrie arbejdsdage om ugen fra 17-21, mandag til torsdag! Rigeligt med plads til alt slå sig løs i weekenderne! (OBS: Der er ikke mulighed for flere timer)
  • Vagterne starter ud med 15 min. pitch fra din team manager. Så ringes der til Kl. 19 hvor du får 15 min. pause, og derefter er der igen 5-10 min. opstartspitch. Til slut ringer man på livet løs til kl. 21.

Hvis dette lyder som noget for dig, så tryk på linket og udfyld skemaet. Det er supernemt, og så behøver du ikke skrive en ansøgning og et CV.

Vi glæder os til at møde dig!

Vil du høre mere?

Så er du velkommen til at kontakte Casper Christensen, cac@moedrehjaelpen.dk.

Notice: Only Danish speaking applicants will be taken into consideration as the job requires excellent Danish skills.

Om Mødrehjælpen

Fonden Mødrehjælpen er en privat humanitær organisation, som har til formål at hjælpe gravide og forældre i sårbare situationer. Hvert år besvarer vi over 25.000 henvendelser i vores rådgivning og frivillige aktiviteter. 

Vi taler børnefamiliernes sag og kæmper for at skabe bedre rammevilkår for børns trivsel og opvækst. 

Vi er ca. 140 lønnede medarbejdere og næsten 2.000 frivillige ildsjæle landet over. Vi er ambitiøse og er samtidig en arbejdsplads, der vægter rum til forskellighed og respektfuld omgangsform højt. 

Få den nyeste viden