Forside

Giv børn en bedre jul med en T-shirt fra By Malene Birger

I år har By Malene Birger designet en T-shirt med et særligt formål: at hjælpe sårbare børn og forældre med at få en bedre jul. Derfor bliver al overskud fra salget af By Malene Birgers T-shirts doneret til Mødrehjælpens Julehjælp 2018.

En bamse T-shirt med en mission

Hvem kan modstå en bamse? I år er nogle bamser kommet på en helt særlig mission. De er nemlig designet af By Malene Birger i samarbejde med Mødrehjælpen for at hjælpe familier og børn i sårbare situationer. Al overskud fra salget af bamse T-shirts vil gå til at hjælpe disse familier for at glæde dem med en jul.

T-shirten bliver offentliggjort d. 15. november 2018, hvor en række seje danske kvinder hjælper med at sprede budskabet og deler billeder af dem selv i T-shirten på sociale medier.

Find din yndlings bamse t-shirt her

Direktør Ninna Thomsen og Vicedirektør Trine Schaldemose iført den fine Chary T-shirt fra By Malene Birger.

Ingen hjælp, ingen jul

Det er den barske realitet for de mange tusinde børnefamilier, der hvert år søger om julehjælp hos Mødrehjælpen. En af dem, der har søgt om julehjælp i år fortæller:

“Jeg har i år været involveret i et trafikuheld, hvor min bil bliv totalskadet, og jeg havde to af mine børn med i bilen. De kom heldigvis ikke til skade, men jeg brækkede selv nakken.

Jeg blev fyret fra mit job en måned efter ulykken og har været sygemeld med kroniske smerter siden. Jeg er gravid med mit fjerde barn og har termin midt december, har fået voldsom bækkenløsning og har en jordemoder, der råder mig til indlæggelse.

Nu står jeg uden penge til julegaver og babyudstyr til den lille ny og aner ikke mine levende råd. Jeg håber at kunne få penge ind til julegaver fra julehjælp, så de i det mindste kan få gaver, de har henholdsvis brug for og måske ønsket sig.”

Ann Kathrine, mor til tre og med en baby på vej

 

Læs mere om Mødrehjælpens Julehjælp og hvordan du kan være med til at give tusindvis af børnefamilier en jul i år.