Virksomheds- eller samarbejdspartner

Støt Mødrehjælpens Julehjælp ved køb af smukke julekugler fra Stine Goya

Stine Goya har igen i år indgået et samarbejde med Mødrehjælpen om at bidrage til en bedre jul for udsatte børnefamilier.

Køb Stine Goyas julekugler og giv børn i Danmark en juleaften

Fra onsdag den 11. november kan du købe dette års julekugle kollektion fra Stine Goya og samtidig glæde udsatte børnefamilier i Danmark med en dejlig jul.

Stine Goya julekugler 2020

En legefuld kollektion med fokus på børn

Med inspiration fra Mødrehjælpens arbejde og støtte til børn i Danmark, har Stine Goya i år lanceret en kampagne med børnene i fokus. I samarbejde med designeren Fatima Fransson sættes der med kampagnen fokus på familietraditionerne og børns fantasifulde univers, der gør denne tid helt særlig.

Julen er hjerternes fest, men mange børnefamilier har ikke råd til at fejre jul på lige vilkår med andre. Stine Goya har derfor valgt at donere en del af overskuddet af julekuglesalget til Mødrehjælpen.

Det har stor betydning for Stine Goya at være med til at støtte op omkring Mødrehjælpens arbejde.

“Vi er stolte af fortsætte samarbejdet med Mødrehjælpen, da det er med til at give os en følelse af, at vi kan gøre en positiv forskel for de lokale familier i København. Det har været et svært år for alle, og at kunne hjælpe med at støtte samt tænde et lys i en mørk tid for børnefamilier, er hvad der driver min motivation for at fortsætte arbejdet”, fortæller Stine Goya, Kreativ Direktør.

Du finder kollektionen med julekugler på stinegoya.com.

Et samarbejde til fordel for børnefamilier i Danmark

I år, hvor julen står i coronaens skygge, er der ekstra brug for støtte til de sårbare børnefamilier. Uden hjælp, ingen jul. Det er den barske realitet for de tusinder af børnefamilier, der hvert år modtager julehjælp fra Mødrehjælpen. Ulykkelige omstændigheder har sat dem i en svær situation, hvor der ikke er råd til at opfylde selv det mindste ønske.

“I Mødrehjælpen er vi meget glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Stine Goya. Det har været et svært år for forældre og børn, og de familier som vi hjælper oplever en større isolation samt ekstra udgifter fra at have haft børnene hjemme – noget som de økonomisk har haft meget svært ved at få til at løbe rundt. Så for os handler samarbejdet om at dele glæde og håbet om at kunne give børnene fra disse familier en jul ligesom alle andres med gaver, god mad og familietid. Vi takker Stine Goya for at være med til at give børnene en jul at se frem til.” – Ninna Thomsen, Direktør i Mødrehjælpen