Vær med

Medarbejderfrivillighed

Medarbejderfrivillighed giver mulighed for at engagere sig i områder, der både har betydning for samfundet og for forretningen og kan motivere medarbejderne og øge arbejdsglæden.

Har I nogle timer, I kan bruge på en god sag? Hos Mødrehjælpen kan I støtte med jeres tid på mange måder, eksempelvis:

  • Pak varer til vores webshop
  • Hjælp til ved arrangementer i forbindelse med jul eller andre events
  • Bidrag med jeres ekspertise indenfor et bestemt område – det kan være kommunikation, strategi, digital markedsføring og meget andet.

Sådan har Sephora Danmark støttet

Sephora Danmark var i starten af 2020 med til at pakke 1.000 plakater til vores webshop. Alt overskud fra salg i webshoppen går til vores arbejde med sårbare familier og gravide i en svær situation. Vi er derfor taknemmelige for det hjælp, vi modtager til de praktiske opgaver.

Martine Christensen Streng fra Sephora Danmark fortæller her om deres oplevelse:

Vi havde i år besluttet, at vi, i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag, gerne ville engagere vores medarbejdere i en sag, der ligger tæt på vores hjerte og vores forretning. Derfor var det oplagt at besøge Mødrehjælpen og hjælpe med pakning af varer til Mødrehjælpens webshop. Vi havde nogle sjove og produktive timer hos Mødrehjælpen, og alle medarbejdere var utroligt glade for arrangementet . Samtidig har det givet en god forståelse for Mødrehjælpens vigtige arbejde for sårbare gravide og børnefamilier.

Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra jer, så ring eller skriv endelig, hvis I vil høre om mulighederne for medarbejderfrivillighed.

Ring eller skriv til:

Camilla Kørvel
Corporate Relations Manager
Tlf.: 61 96 65 57
Mail: cak@moedrehjaelpen.dk

eller

Anette Thorup
Fundraisingchef
Tlf.: 22 13 23 66
Mail: ane@moedrehjaelpen.dk

Det giver god mening, at medarbejderne laver frivilligt arbejde i arbejdstiden:

  • Frivilligt arbejde fordobler chancen for høj mental sundhed.
  • Er man engageret i frivilligt arbejde, har man dobbelt så stor chance for mentalt at have det så godt som muligt.
  • Ziggi Santini, forsker fra SDU, peger desuden på, at frivilligt arbejde ofte betyder, at man lærer nye ting og tilegner sig nye kompetencer, hvilket kan styrke ens selvværd og opfattelse af, hvad man som menneske kan bidrage med.

Kilde: CABI

Få den nyeste viden