Vær med

Bliv en del af Mødrehjælpen

Vi er altid på udkig efter nye kræfter, som vil være med til at arbejde for, at forældre i Danmark er i stand til at skabe trygge og udviklende rammer for deres børn.

Som medarbejder eller frivillig i Mødrehjælpen er du med til at støtte og styrke gravide og børnefamilier, som er havnet i en sårbar situation.

Se ledige stillinger i Mødrehjælpen.

I Mødrehjælpen stiller vi op – sammen

Mødrehjælpen er som organisation sammensat af forskellige faggrupper, og vi har frivillige og lønnede medarbejdere rundt om i landet, som med hver deres speciale bidrager til at hjælpe gravide og forældre, der har brug for et holdepunkt i en svær tid.

Mødrehjælpen er en organisation i udvikling og med en ambition om at nå endnu længere ud. Vi har en fælles vision, som vi arbejder mod med afsæt i vores værdier og formål, og vores strategi, ”Ingen børnefamilier skal stå alene”, sætter konkret retning på, hvordan vi arbejder.

I Mødrehjælpen er du en del af et ambitiøst fællesskab. Vi arbejder selvstændigt og proaktivt, men vi har altid fokus på at hjælpe og inddrage hinanden på tværs af organisationen og på at indgå i skabende relationer med andre, der ligesom os hjælper gravide og børnefamilier.

Vi har faglighed og trivsel i fokus

Vi stiller høje krav til os selv, hinanden, og den måde vi hjælper på – og vi vil hele tiden blive bedre. Derfor lægger vi vægt på, at vi har de bedste medarbejdere og frivillige, og at vi løbende dokumenterer, udvikler og forbedrer vores indsatser og måde at arbejde og samarbejde på.

I Mødrehjælpen tror vi på, at det er menneskene bag organisationen, som gør forskellen. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og frivillige og sætter rammerne for god trivsel og faglig og personlig udvikling, så vi bliver i stand til at tilbyde den bedste hjælp til vores brugere og hjælpe endnu flere.

Hvorfor engagere sig i Mødrehjælpen?

Alle medarbejdere og frivillige i Mødrehjælpen er med til at gøre en konkret forskel – uanset hvilken funktion du har, og uanset om du er ansat eller frivillig i. Vores arbejde og mange indsatser går hånd-i-hånd og støtter på hver deres måde gravide og børnefamilier igennem livets sårbare situationer.

Medarbejdere i Mødrehjælpen

Som medarbejder i Mødrehjælpen arbejder du enten med rådgivning af vores brugere i et af vores rådgivningshuse eller på telefon og chat. Der kan også være brug for dig i en af vores særindsatser for eksempel for unge forældre eller voldsudsatte familier. Du kan også blive en del af Mødrehjælpens stabsafdelinger, som støtter op om vores hjælpearbejde og får hverdagen og vores indsatser til at leve.

Hvad enten du arbejder med kommunikation, støtter Mødrehjælpens mange frivillige, hverver nye medlemmer, sætter fokus på vores politiske mærkesager, rådgiver vores brugere eller holder styr på udgiftsbilagene, er din indsats og dit engagement med til at løfte Mødrehjælpens sag.

Se ledige stillinger her.

Frivillig i Mødrehjælpen

Som frivillig i Mødrehjælpen kan du påvirke familiers liv i det område, hvor du bor. Du kan engagere dig i en af vores lokalforeninger og være med til at skabe de lokale holdepunkter og den nærhed, som er vigtig for at hjælpe en familie i en sårbar situation.

Dit frivillige engagement gør en uvurderlig forskel og er altafgørende for, at Mødrehjælpen kan nå ud i hele landet.

Se, hvordan du kan blive frivillig.

Få den nyeste viden