Vær med

Støtteforening

Ønsker du at støtte Mødrehjælpens arbejde, kan du blandt andet gøre det ved at melde dig ind i Mødrehjælpens støtteforening.

Bliv medlem af Mødrehjælpens støtteforening

Alle familier kan komme i en sårbar situation, men langt fra alle har nogen at række ud til for et råd eller et lyttende øre.

Det kan få alvorlige konsekvenser, hvis gravide eller forældre ikke får hjælp til at bringe sig selv på fode og skabe en tryg ramme for børnenes barndom.

Ved at melde dig ind i Mødrehjælpens Støtteforening og støtte med enten 60 eller 100 kroner om måneden kan du gøre en forskel for de gravide og børnefamilier i sårbare og udsatte situationer, som mangler et holdepunkt i hverdagen.

”Jeg er så taknemmelig for at denne rådgivning findes. Jeg ville ikke vide hvor jeg ellers skulle gå hen for at få svar og anonym hjælp til at styrke mit psykiske helbred, så jeg kan være en god mor, passe mit arbejde og komme videre med at skabe et nyt liv”.

Camilla fra Vejle. Mor til to

Sådan bliver du medlem af støtteforeningen

Du kan melde dig ind i støtteforeningen ved at kontakte Mødrehjælpens medlemsservice på 33 45 86 25 eller ved at sende en e-mail til info@moedrehjaelpen.dk.

Du vil blive bedt om relevante oplysninger og kontingentbetalingen tilmeldes betalingsservice.

Tak for dit medlemskab af Mødrehjælpen!

Se de andre måder, du kan være med at støtte vores arbejde på.

Kontingentsatser

  • Almindeligt medlemskab: 60 kr. om måneden.
  • Husstandsmedlemskab: 100 kr. om måneden.

Bemærk, at medlemskontingentet ikke er fradragsberettiget og derfor ikke vil blive indberettet til SKAT.

Få den nyeste viden

Fields marked with an * are required

Når du tilmelder dig Mødrehjælpens nyhedsbrev, tilføjer vi din email-adresse til vores nyhedsbrevsliste, så vi løbende kan sende dig nyheder. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs, hvordan i vores cookie- og privatlivspolitik.