Vær med

Strategisk partner

I et strategisk partnerskab kan jeres virksomhed eller organisation være med til at sikre bedre vilkår for gravide, børn og børnefamilier i sårbare situationer. Strategiske partnerskaber gælder donationer over 100.000 kr.

Et virksomhedspartnerskab skal være til fordel for begge parter og skabe værdi for både jeres virksomhed og for Mødrehjælpen.

I et partnerskab får din virksomhed et skræddersyet samarbejde, der er tilpasset din virksomheds specifikke behov, profil og ønsker. Der vil ofte være fælles eksponering og markedsføring som en del af samarbejdet. Et partnerskab kan sammensættes på mange forskellige måder afhængigt af jeres ønsker, og hvad der passer ind i jeres forretning eller organisation.

Et virksomhedspartnerskab kan eksempelvis omhandle:

  • Samarbejde om et projekt: Vi definerer et projekt, der passer jeres og Mødrehjælpens strategi og gør en forskel for udsatte familier og børn
  • Produktsalg: Salg af udvalgte produkter, hvoraf en procentdel tilfalder Mødrehjælpen
  • Brandingsamarbejde: Få mere synlighed og kendskab ved at støtte en sag, der ligger tæt op af jeres kerneforretning

Mødrehjælpens virksomhedsspartnere

Virksomhederne herunder er med til at støtte op om Mødrehjælpens arbejde. Klik på navnene herunder og find inspiration til, hvordan din virksomhed kan være med til at gøre en forskel.

Kontakt os

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I vil tage en snak om mulighederne for at blive strategisk partner.

Skriv eller ring til:

Camilla Kørvel
Corporate Relations Manager
Tlf.: 61 96 65 57
Mail: cak@moedrehjaelpen.dk

Få den nyeste viden