English
Væk fra siden!
Mødrehjælpens sommeraktiviteter giver dig og din familie skønne familieminder og fælles oplevelser sammen med andre familier.
girl-516341_1920

En sommerferie kan være lang, hvis der ikke er mange penge at gøre godt med eller hvis du står i en sårbar situation, der påvirker overskuddet til at planlægge sommeroplevelser.

Mødrehjælpens lokalforeninger tilbyder udflugter, endagsaktiviteter og sommerlejre i løbet af sommerferien.

Aktiviteterne henvender sig til forældre og børn i familier, hvor overskuddet eller økonomien ikke rækker til sommeroplevelser. Der er fokus på at give børn og forældre skønne sommerminder, som barnet med glæde kan fortælle om, når det efter ferien vender tilbage til dagtilbud eller skole.

Det er gratis at deltage, men ansøgning eller tilmelding er nødvendig.

Se her om Mødrehjælpens lokalforening i dit område tilbyder sommeraktiviteter.

Ansøg – klik på din nærmeste lokalforening og læs hvordan

Har vi ikke sommeraktiviteter i nærheden af dig?

Som udgangspunkt tilbyder Mødrehjælpens lokalforeninger aktiviteter til familier bosiddende i den kommune, som lokalforeningen er hjemhørende i. Mødrehjælpen arbejder dog løbende på at udvide vores aktivitetstilbud til flere områder. Uanset hvor du bor i Danmark har du mulighed for at søge Mødrehjælpens Feriehjælp.

Mødrehjælpens Feriehjælp

Mødrehjælpen uddeler Feriehjælp til børnefamilier, der står i en svær økonomisk og social situation. Hjælpen består af et økonomisk tilskud, som skal sikre børnene en sommerferie med gode og givende oplevelser, som de kan vokse af. Ansøgning til Feriehjælpen åbner i maj og ca. en måned frem. Læs mere på Mødrehjælpens Feriehjælp.

Få den nyeste viden