Støt
Væk fra siden!
Tema: Viden og råd under coronakrisen

Sådan hjælper Mødrehjælpens frivillige under coronakrisen

Den vigtige hjælp og støtte, som Mødrehjælpens frivillige tilbyder rundt omkring i hele landet, er i disse dage ved at finde nye digitale former. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig, indtil alt igen er tilbage til normalen.
Butiksfrivillig-det-handler-ogsaa-om-det-sociale

Selvom Mødrehjælpens butikker lige nu er lukkede, og lokalforeningerne har været nødt til at aflyse eller udskyde alle aktiviteter, så har Mødrehjælpens frivillige gang i mange andre initiativer under coronakrisen.

Initiativerne er forskellige fra lokalforening til lokalforening – tjek derfor din lokalforenings Facebookside for at se, hvilke muligheder for hjælp din lokalforening tilbyder. Du kan for eksempel søge på Facebook ved at skrive Mødrehjælpen og det pågældende bynavn, og ellers finder du en oversigt over alle vores lokalforeninger lige her.

Eksempler på lokale frivillige initiativer i lokalforeningerne

  • Babystartpakker
  • Akut køb i butikken
  • Opkald og SMS-hilsner
  • Hjælp med formidling af myndighedernes anbefalinger på andre sprog end dansk
  • Aktivitetskasser
  • Netværksskabende aktiviteter i en ny digital udgave

Har du en god idé til tilbud eller aktiviteter, som Mødrehjælpens lokalforeninger kan sætte i gang under nedlukningen, så tøv endelig ikke med at kontakte din nærmeste lokalforening. Find kontaktoplysninger her.

Søg hjælp og inspiration i Familienetværk på Facebook

Mødrehjælpen har også oprettet et Familienetværk på Facebook, hvor der løbende vil være digitale begivenheder for dig og dit barn, og hvor det også er muligt at søge hjælp eller inspiration hos andre forældre.
Nogle lokalforeninger har også oprettet lokale facebookgrupper tilknyttet deres Facebookside, hvor frivillige, familier og personer, der følger siden, kan mødes og dele deres tanker og gode ideer.

Andre har også læst

Få den nyeste viden