Giv hjælp, når julen mangler

Mange børn ved ikke, om det bliver jul i år

Hjælp et barn med at glæde sig til jul

For de mange børn i Danmark, der vokser op i fattigdom, er december en månedlang påmindelse om, at livet hverken er let eller ligetil. Det er børn der har svært ved at fortælle deres forældre om pakkelegen i skolen, og børn der ikke ønsker sig noget til jul, for de ved, at pengene ikke rækker.

Vi er der, når julen mangler: Både med midler til at indkøbe gaver og mad til juleaften, men også med gratis tilbud om julefester og nisseklip i vores lokalforeninger i december måned. Vores største håb er at alle disse kærlige stunder, kan slå rod hos børnene og blive til kærlige minder i voksenlivet.

Vi ved dog også, at livets problemer ikke stopper, når julen gør. Derfor giver vi alle ansøgere mulighed for at få rådgivning hos Mødrehjælpen, når julen er ovre, og vi inviterer dem også til at deltage i gratis aktiviteter i vores lokalforeninger rundt omkring i landet, fx lejrture eller fællesspisning.

Med din støtte kan vi tænde lys hos børnene og deres forældre, og give mennesker troen tilbage på, at tilværelsen faktisk kan komme til at se lysere ud til næste jul. Alt hjælper – uanset beløbets størrelse. Tusind tak, og glædelig jul til dig og dine.

Vil du støtte som virksomhed? Så klik her

Hvad svarer beløbstørrelserne til:

110 kr. = hvad en gave koster

275 kr. = hvad en halv juleaften koster

550 kr. = hvad en juleaften koster

Det siger dem, vi hjælper:

“Julehjælpen var fantastisk dejlig. Den gjorde, at vi holdt en god, traditionel jul og at det blev børnenes fest”

Far til tre – modtager af Julehjælpen 2022. 

Mødrehjælpens Julehjælp er en håndsrækning til trængte børnefamilier, der dækker udgifter til en juleaften. Samtidig er Julehjælpen også en langsigtet indsats, hvor familierne har mulighed for at få socialfaglig rådgivning samt deltage i lokale aktiviteter og fællesskaber, når julen er slut. Derfor går nogle af midlerne fra Julehjælpen til vores nationale rådgivningstilbud.

Andre måder du kan støtte på

SMS
Send JULEHJÆLP til 1272 og støt med 110 kr på SMS. Beløbet trækkes via din telefonregning.
Bankoverførsel
Overfør dit bidrag til kontonummer: 5301–0266276 Husk at skrive navn og adresse ved indbetalingen.
MobilePay
Støt med et valgfrit beløb på MobilePay 815018

Indsamlingens løbetid og fordelingsnøgle

Donationer, der modtages til og med tirsdag den 19. december, går til støtte for Mødrehjælpens Julehjælp 2023. Donationer, der gives i perioden efter, vil gå til støtte for Mødrehjælpens generelle arbejde målrettet udsatte børnefamilier og gravide.

Mødrehjælpens Julehjælp har en administrationsprocent på 8,45 %, der dækker udgifter til sagsbehandling, markedsføring og administration.