eller gå til Alle emner

Frederiksberg lokalforening

Aktiviteter og projekter i lokalforeningen

 • Startpakker

  Startpakkerne i Mødrehjælpens lokalforening på Frederiksberg består af et gavekort på 200 kroner. Gavekortet kan omsættes til tøj til den lille ny i vores butik på Rolighedsvej 18. Gavekortet udleveres i samarbejde med sundhedsplejerskerne på Frederiksberg til nybagte mødre, som har brug for en håndsrækning. Du kan også købe en startpakke med det allermest nødvendige i vores butik – pris 75 kr.

 • Den Rullende Kagemand

  Med Den Rullende Kagemand kan du få hjælp til at holde fødselsdag for dit barn i alderen 3-13 år. Alt, du skal gøre for at få kagemanden til at rulle forbi dig og din familie, er at udfylde vores ansøgningsskema til den rullende kagemand. Hent ansøgningsskemaet her eller i vores butik på Rolighedsvej 18.

 • Idrætsaktivitet

  Du har mulighed for at søge tilskud til idrætsaktivitet for dit barn. Mødrehjælpen på Frederiksberg har oprettet en pulje, hvor du kan søge midler til medlemskab af sportsklubber. Hent ansøgningsskemaet her eller i vores butik på Rolighedsvej 18.

   

 • Handyman

  Har du svært ved at overskue at få klaret mindre praktiske opgaver af håndværksmæssig karakter, kan vi tilbyde, at en handyman (eller woman) kommer og hjælper med at løse små praktiske håndværksmæssige opgaver i dit hjem.
  Hent ansøgningsskemaet her eller i vores butik på Rolighedsvej 18 i København.

  NB! Der ydes kun hjælp til opgaver, som IKKE kræver en autoriseret fagmand som for eksempel el-installationer.

 • Julepakker

  Mødrehjælpens lokalforening på Frederiksberg uddeler julepakker til børnefamilier boende på Frederiksberg. Julepakkerne uddeles efter ansøgning. Annoncering finder også sted i Frederiksberg Lokalavis. Ansøgningsskema kan hentes i vores butik på Rolighedsvej 18 fra d. 29. september.