eller gå til Alle emner

Om Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide og børnefamilier i en svær situation.

Mødrehjælpens værdier

 • Vi tror på dig

  Vi kan alle blive klemt og føle os låst fast i en sårbar situation som gravid eller børnefamilie.

  Man kan trygt henvende sig til Mødrehjælpen. Her står døren altid åben, og alle er velkomne. Vores hjælp er uafhængig af myndigheder og økonomiske og politiske interesser. Vi møder mennesker som hele individer, og vi står parate med støtte, rådgivning og trygge netværk.

  Det giver overblik over muligheder og ny luft til selv at komme videre i livet. Vi har nemlig tiltro til, at hver enkelt kan selv, hvis han/hun får den rette hjælp og rådgivning. 

 • Vi former erfaring og ny viden til rådgivning og varme hænder

  Vi er stolte af vores historie og de erfaringer, som frivillige og ansatte gennem tiden har opsamlet. Vi går til vores fælles sag med mange forskellige faglige og menneskelige kompetencer under samme tag. Sammen har vi på den baggrund skabt mærkbare resultater for mange børnefamilier. Det giver tryghed for dem, der kommer til os for at få hjælp.

  Samtidigt er vi ydmyge i forhold til skiftende tiders nye behov. Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre og samarbejder med andre om at udvikle nye metoder. Det giver vished for, hvad der virker, det styrker helhedsperspektivet i indsatsen og giver bedre resultater. 

 • Vi mener, Danmarks fremtid afhænger af ordentlige vilkår for børnefamilierne

  Vi kæmper for en vigtig sag - at fremme børnefamiliernes vilkår.

  Vi mener, det giver det bedste udgangspunkt for at sikre børnenes tarv og opvækst. Vi udfordrer det til enhver tid bestående system på både de små uretfærdigheder og de store spørgsmål. Politik handler ikke kun om love, regler og forvaltning – men også om vores fælles ansvar for at tage vare på hinanden og den enkelte, der har brug for særlig hjælp og støtte.

  Mødrehjælpen er altid årvågen og kommer med konstruktive forslag, der giver en bedre fremtid for Danmark.