Virksomheds- og samarbejdspartner

Støt os som virksomhed –

det gør en verden til forskel

Et samarbejde til gavn for mange mennesker

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide og børnefamilier i Danmark. Det har vi gjort i over 100 år, og der er mindst lige så meget brug for os nu som dengang. Heldigvis er der også mange virksomheder og organisationer, som bakker op om vores indsats.

Vil I hjælpe? Så kan vi også hjælpe jer.

Hvis I vælger at blive partner med Mødrehjælpen og støtte på fast basis, kan vi også bidrage til jeres virksomhed. Vi kan fx samarbejde om branding og fælles kampagner, og vi tilbyder forskellige former for merchandise, foredrag til jeres medarbejdere og meget andet. Og som det fremgår af eksemplerne nedenfor, er der hverken øvre eller nedre begrænsninger på, hvad et samarbejde med Mødrehjælpen kan omfatte.

Få en aftale, der passer til din virksomhed

Kontakt Camilla Kørvel, hvis du vil høre mere om Mødrehjælpens samarbejde med virksomheder. Vi indgår aftaler på mange forskellige niveauer, og Camilla kommer gerne med konkrete forslag.

Corporate Relations Manager
Camilla Kørvel
Mobil: 61966557
Mail: cak@moedrehjaelpen.dk

Hvad kan vi tilbyde?

  • Logoer og grafik til SoMe 
  • Omtale på digitale medier 
  • Merchandise, fx kopper fra Kritisk Pynt
  • Foredrag til medarbejdere 
  • Annoncering i Mødrehjælpens trykte og digitale medier 

Mulighed for fradrag

I 2024 kan I få fuldt fradrag for donationer på op til 18.300 kr. Tal med jeres revisor, om I har ret til at fratrække beløbet som driftsomkostninger i henhold til statsskattelovens §8A.

Vi indberetter automatisk til Skat, hvis I har oplyst virksomhedens CVR-nummer.

Mødrehjælpen spiller en væsentlig rolle

Professionel og uvildig rådgivning til gravide, forældre og børn.  Jule- og feriehjælp, babypakker og flyverdragter til de fattigste. Butikker, hvor vores mange frivillige sælger kvalitetsgenbrug og håndarbejde fra donorer. Lokale aktiviteter over hele landet, hvor sårbare familier får en god oplevelse og styrker deres netværk. Og en målrettet politisk indsats for at sikre en lovgivning, som forbedrer deres vilkår.

Mødrehjælpens arbejde spænder vidt. Du kan læse mere om vores resultater her.

Få den nyeste viden