Virksomheds- og samarbejdspartner

Gør en forskel for børnefamilier i Danmark

Skilsmisse, sygdom vold og fattigdom kan slå livet i stykker, og når verden vælter, kan selv de bedste få brug for hjælp. Når du støtter Mødrehjælpen, sikrer du hjælp til de forældre, børn og gravide, der behøver den mest.

Gør en væsentlig forskel for udsatte børnefamilier i Danmark

Jeres virksomhed eller organisation kan i samarbejde med Mødrehjælpen gøre en stor forskel for gravide og udsatte børnefamilier i Danmark. Støt nu.

Vælg et samarbejde der passer til din virksomhed eller organisation

Herunder kan du læse om de forskellige muligheder for at støtte Mødrehjælpens arbejde for sårbare gravide og børnefamilier.

Hvorfor indgå et samarbejde?

Vælger I Mødrehjælpen som samarbejdspartner, får I en partner, der med mere end 90 års erfaring og ekspertise, står stærkt på det sociale område i Danmark. Vi sikrer, at den værdi, samarbejdet skaber, går direkte til at hjælpe de sårbare børn og familier, som har behov for rådgivning og støtte til at mestre hverdagen.

Virksomheder som tager et samfundsansvar, får et stærkere omdømme både internt og eksternt, hvilket er med til at skabe både stolte og tilfredse medarbejdere og loyale kunder, ligesom det kan skabe mersalg af udvalgte produkter.

♥ 6 ud af 10 mennesker er mere villige til at betale for produkter fra virksomheder med gode værdier.

♥ Virksomheder med et klart purpose har større sandsynlig for at tiltrække de rette medarbejdere.

♥ Medarbejdernes præstation stiger med 40 % samtidig med at personaleomsætningen bliver reduceret med 14 %, hvis virksomheden arbejder aktivt med CSR.

♥ Folk er generelt 18 % mere tilfredse med virksomheder, der er engageret i en bestemt sag.

Kontakt os

Erhvervslivet og organisationernes samarbejde med Mødrehjælpen spiller en stor rolle i vores arbejde, da der ofte er tale om større donationer og længere partnerskaber, som i sidste ende støtter de mange udsatte børnefamilier, der har så hårdt brug for hjælp.

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores arbejde og hvordan I bedst kan bidrage, således det også imødekommer jeres ønsker.

Ring eller skriv til:

Camilla Kørvel
Corporate Relations Manager
Tlf.: 61 96 65 57
Mail: cak@moedrehjaelpen.dk

eller

Anette Thorup
Fundraisingchef
Tlf.: 22 13 23 66
Mail: ane@moedrehjaelpen.dk

Fradrag

Jeres virksomhed kan få fuldt fradrag for donationer op til 17.200 kr. i 2022.

Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet.

Vi indberetter automatisk til SKAT, såfremt I har oplyst virksomhedens CVR-nummer.