Arv og testamente - Giv livet videre hos Mødrehjælpen

Arv og Testamente

Selv med små midler
kan du efterlade dig noget af høj værdi

Børn har også brug for din hjælp i fremtiden

Mødrehjælpen er en organisation, der er afhængig af støtte fra private. Hvert år hjælper vi tusindvis af sårbare børnefamilier, og det kan vi kun, fordi vi får så mange bidrag fra mennesker, der bakker op om vores indsats. Heldigvis donerer mange også via deres testamente, og giver på den måde liv til deres arv. Det gør, at vi kan hjælpe forældre med at få fast grund under fødderne, så deres børn vokser op i tryghed og kan få et godt liv.

Flere og flere sårbare forældre

Antallet af børnefamilier, vi hjælper, stiger år for år: Stadig flere har brug for vores hjælp. Derfor bliver vi også dybt taknemmelige, hvis du vælger at efterlade dig noget, der giver værdi for andre i fremtiden. Uanset beløbets størrelse.

Tal med Mødrehjælpen

Har du brug for mere information om processen, eller om Mødrehjælpens arbejde, er du velkommen til at kontakte arveansvarlig Carolina Diaz-Lönborg på mobil: 20 74 83 76 eller e-mail: cdl@moedrehjaelpen.dk

Carolina fra Mødrehjælpen

Det er nemt at komme videre

Ønsker du at donere til Mødrehjælpen via dit testamente, skal du kontakte en advokat, der beskæftiger sig med arveret. Har du ikke din egen advokat, kan vi anbefale følgende:

Advokaterne Sankt Knuds Torv i Aarhus yder 30 minutters gratis telefonisk rådgivning til dem, der betænker Mødrehjælpen i deres testamente. Advokaterne varetager gerne oprettelsen af dit testamente. Kontakt advokat Amalie Baden på 8618 6846 eller ab@askt.dk.

www.familieadvokaten.dk mulighed for online køb af juridiske dokumenter, som man selv kan færdiggøre.

www.minadvokat.dk mulighed for skræddersyede testamenter, der udfærdiges af advokater.

Mødrehjælpen betaler gerne 5000 kr. inkl. moms for udfærdigelsen af dit testamente. Fakturaen kan sendes til info@moedrehjaelpen.dk. Vedhæft venligst det notargodkendte testamente.
Udgiften er skattepligtig for testator, selvom Mødrehjælpen afholder udgiften.

Alt hvad du skal vide om at donere arv – download vores arvedokument

Det Gode Testamente

Du er også velkommen til at finde en advokat via detgodetestamente.dk, som er vores samarbejdspartner. Herigennem kan du også få gratis og uafhængig advokatrådgivning.

DetGodeTestamente

Få den nyeste viden