Genbrug til glæde for børn i Danmark

Kvalitetsgenbrug til glæde for børn i Danmark

Kom ind i Mødrehjælpens butikker og find alt, hvad hjertet begærer til børn. Hos os kan du gå på jagt og finde forunderlige fund blandt vores store udvalg af kvalitetslegetøj, blød strik og velholdt udstyr.

Find din nærmeste butik nederst på siden.

Bæredygtig og høj kvalitet

I vores butikker finder du bæredygtigt genbrug. Vi sælger brugte ting, som bliver vurderet omhyggeligt og tøjet vasket og strøget, så alt på hylderne er rent og i god kvalitet. Men vi sælger også helt nye ting doneret af virksomheder eller tøj, der er strikket til Mødrehjælpen af frivillige.

Varer, der altid er på lager

Da vores butikker kun sælger donationer, er udvalget forskelligt hver dag, men vi har altid et fast udvalg af:

  • Børnetøj 0-7 år
  • Bøger og legetøj
  • Bæreseler, klapvogne og andet børneudstyr
  • Sæsonrelevant overtøj som flyverdragter og regntøj
  • Gavekort til Mødrehjælpens butikker

Dit køb hjælper og glæder børnefamilier og gravide

Alt overskuddet fra vores butikker går til den vigtige hjælp, som Mødrehjælpen tilbyder børn, forældre og gravide. Hver gang du køber en bog, en brandbil eller en fin striktrøje, er du med til at støtte vores arbejde for sårbare børnefamilier og gravide i Danmark.

barn og bamser

Udvalg og andre gode tilbud

Isabel-jul-i-juli

Jul i juli

Vær med, når vi i juli strikker nissehuer til Mødrehjælpens butikker for at give flere udsatte børn en jul at se frem til. Læs mere om jul i juli her.

FGTB-sokker1

Håndlavet strik

Frivillige hænder producerer en masse lækkert, unikt og helt nyt strik, som du kan købe til gode priser og samtidig støtte en god sag. Se det unikke udvalg i din butik.

sko

Tøj og sko

Mødrehjælpens butikker har altid et stort udvalg tøj og sko i høj kvalitet. Alt tøjet er nyvasket i parfumefrit vaskemiddel og strøget, når det kommer på hylder og bøjler.

Find din nærmeste butik på kortet