Familiepanelet

Bliv medlem af Mødrehjælpens familiepanel

Hjælp Mødrehjælpen med at tale børnefamiliers sag

Mødrehjælpens familiepanel består af gravide og forældre, der har gjort brug af et af Mødrehjælpens tilbud for at få råd, vejledning eller støtte.

Som medlem af Familiepanelet, hjælper du Mødrehjælpen ved at dele dine meninger, erfaringer og udfordringer fra hverdagen som gravid eller forælder i Danmark. På den måde er Familiepanelet med til at sikre, at Mødrehjælpen har fingeren på pulsen hos børnefamilierne.

Familiepanel knap

Det er vigtigt, fordi:

 • Når politikere og ledere i Danmark skal træffe beslutninger, som påvirker gravide og børnefamilier, så er det vigtigt, at de hører jeres behov og ønsker for et godt liv.
 • Når Mødrehjælpen udvikler aktiviteter og tilbud for gravide, forældre og børn, er det vigtigt, at vi ved, hvad I har brug for, og hvad I har lyst til at deltage i.
 • Når Mødrehjælpen udtaler sig i pressen eller udvikler kampagner, vil vi gerne have jeres stemme med.

Derfor har Mødrehjælpen et Familiepanel, hvor vi har direkte adgang til jeres holdninger, synspunkter og udfordringer fra hverdagen. Den viden kan vi dele med politikere, så de tager beslutninger på et oplyst grundlag og kan tilbyde den bedste hjælp til de familier, der har brug for det.

Hvem kan deltage i Familiepanelet?

Alle, der opfylder disse tre kriterier, kan være med:

 • Er mindst 18 år
 • Er gravid eller har børn i alderen 0-18 år
 • Har gjort brug af Mødrehjælpens tilbud og eksempelvis har:
  – deltaget i et forløb
  – modtaget rådgivning på chat, telefon eller ansigt til ansigt
  – ansøgt om Julehjælp eller Sommerferiehjælp
  – deltaget i lokale aktiviteter
  – modtaget en babystartpakke eller engodstart-pakke

Hvad kræver det af mig at være med i Familiepanelet?

Som deltager i vores familiepanel vil du modtage 4-6 henvendelser fra os om året. Vi vil eksempelvis bede dig om at besvare spørgeskemaer. Du kan også blive inviteret til at deltage i et interview til pressen eller hvis vi skal udvikle nye aktiviteter i Mødrehjælpen.

Du har til hver en tid mulighed for at takke nej til at deltage.

Når du tilmelder dig Familiepanelet, giver du samtykke til, at Mødrehjælpen må kontakte dig. Dine svar vil blive behandlet fortroligt og i anonymiseret form, medmindre vi aftaler andet med dig. Vi deler aldrig dine oplysninger og svar med kommune eller anden offentlig myndighed. Du finder en mere detaljeret beskrivelse af behandlingen af dine oplysninger her, og når du tilmelder dig.

Familiepanel knap

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer til familiepanelet, er du altid velkommen til at kontakte os på familiepanelet@moedrehjaelpen.dk.

Udmelding af familiepanel

Ønsker du at melde dig ud af familiepanelet, kan du gøre det ved at sende os en mail på familiepanelet@moedrehjaelpen.dk