Flyverdragt erhverv

Tøjkrise, når det er alvor

Over 50.000 danske børn er ude i kulden. Både i overført betydning og rent bogstaveligt. De vokser op i familier, hvor fattigdom holder dem ude af børns almindelige fællesskaber. Ingen fødselsdagsfester. Ingen lejrskoler. Ingen kontingenter til sportsklubber. Deres hverdag er fyldt med afsavn og inden længe vil de også helt konkret mærke kulden på egen krop.

Giv udsatte børn varmen til vinter

Mødrehjælpen igen i år fået muligheden for at købe nye slidstærke flyverdragter til kun 288 kr. pr. stk. – 1.000 stykker i alt. Dragterne er slidstærke og kan sagtens holde i flere sæsoner.

Tilbuddet gælder til den 5. oktober, så vi har brug for jeres hjælp nu.

Som tak sender vi vores aktuelle kampagne grafik til SoMe, samt en unik rabatkode til vores webshop, hvor I bl.a. kan finde flotte kunstplakater til kontoret, Kopper til kollegakaffen eller en firmagave.

Kontakt Corperate Relations Manager Camilla Kørvel på 61966557 eller cak@moedrehjaelpen.dk, hvis det har interesse.

Det er nemt at støtte

  1. Send et valgfrit beløb til MobilePay 248948 – oplys meget gerne firmanavn.
  2. Overfør et valgfrit beløb til kontonummer 5301-0266276. Husk at oplyse CVR-nr. og virksomhedsnavn.
  3. Ønsker I at betale over 500 kr., sender vi jer gerne en faktura på mail.
    Skriv til cak@moedrehjaelpen.dk og oplys CVR-nr., virksomhedsnavn, mail, kontaktperson og beløb.

Fakta om fattigdom

  • Ifølge Arbejderbevægelsens Erhvervsråd vokser 53.800 børn op i en fattig familie.
  • Mødrehjælpens undersøgelse af børnefattigdom i Danmark fra 2019 viser, at hvert andet barn fra de fattige familier bliver sendt i børnehave eller skole uden varmt overtøj.
  • Ud over de materielle afsavn bliver børnene også ramt socialt, fordi der ikke er råd til fritidsaktiviteter og fødselsdage.

Indsamlingen er målrettet økonomisk trængte børnefamilier, som Mødrehjælpen er i kontakt med. Et eventuelt overskud går til Mødrehjælpens generelle arbejde. En flyverdragt koster 288 kr. Mødrehjælpens kampagne- og administrationsomkostninger udgør 8,45 %.