Forside

Cookie- og privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Fonden Mødrehjælpen
Abel Cathrines Gade 13
1654 København V
E-mail: web@moedrehjaelpen.dk
Telefon: 33 45 86 00

Mødrehjælpens cookiepolitik

  • Hvad er en cookie?
  • Hjemmesidens brug af cookies
  • Sletning/afvisning af cookies
  • Fravalg af cookies for personligt rettet reklame
  • Har du spørgsmål?

Mødrehjælpens privatlivspolitik

Når du besøger Mødrehjælpens hjemmesider, donerer penge til os, bruger vores rådgivning, bliver frivillig eller medlem i en lokalforening, betror du os dine personoplysninger.

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvilke rettigheder du har over dine oplysninger, og hvordan du kan få opdateret eller slettet dine oplysninger.

  • Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
  • Brug af personoplysninger
  • 1. Når du besøger vores hjemmeside, behandles følgende personoplysninger:
  • 2. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, behandles følgende personoplysninger:
  • 3. Når du deltager i konkurrencer eller giver din opbakning til Mødrehjælpen på sociale medier, behandles følgende personoplysninger:
  • 4. Når du giver et bidrag eller køber materialer hos os, behandles følgende personoplysninger
  • 5. Når du bliver kontaktet uopfordret af os via telefon, behandler vi følgende oplysninger om dig: 5
  • 6. Når du støtter Mødrehjælpen ved at blive medlem af en af vores lokalforeninger, behandles følgende personoplysninger: 6
  • 7. Når du melder dig som frivillig eller beder om at blive kontaktet af os, behandles følgende personoplysninger:
  • 8. Når du registrerer dig som frivillig på Frivillignet.dk, behandles følgende personoplysninger:
  • 9. Når du søger job hos os via hjemmesiden, behandles følgende personoplysninger:
  • 10. Når du får rådgivning hos os via telefon eller chat, behandles følgende personoplysninger:
  • 11. Når du får rådgivning eller deltager i forløb hos et af vores rådgivningshuse, behandles følgende personoplysninger:
  • 12. Når du er med på billeder eller i videoklip, som Mødrehjælpen bruger, behandler vi følgende oplysninger:
  • Modtagere af oplysninger
  • Deling af dine oplysninger med modtagere uden for EU/EØS
  • Beskyttelse af personoplysninger
  • Sletning af persondata
  • Dine rettigheder
  • Klage til Datatilsynet
  • Hvis du vil vide mere

Denne privatlivspolitik er opdateret den 25. maj 2018 og er en del af en generel opdatering af Mødrehjælpens sikkerhedsforanstaltninger, som vi foretager i forbindelse med den nye databeskyttelsesforordning.

Ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Siden er opdateret 25. maj 2018.