Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Aalborg

Danmarksgade 14, 9000 Aalborg
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Aalborg

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I Mødrehjælpens børnetøjsbutik i Aalborg kan alle gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget går til  egne aktiviteter i lokalforening for gravide, børnefamilier og forældre i Aalborg og omegn samt det landsdækkende rådgivningsarbejde. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I vores butik på Danmarksgade sælger vi velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-14 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Danmarksgade 14
9000 Aalborg
Telefon 30 74 84 93
Mail: Aal.butik@mhj-lokal.dk

Fra Garn til barn strikkere

Vi har en gruppe strikkere tilknyttet butikken, der donerer deres hjemmestrik til os. De vælger selv, hvad de strikker, men vi foretrækker dog, at der strikkes i uld og bomuld.

Er du god til at strikke, og vil du donere dit hjemmestrik til Mødrehjælpen, kan du blive en af vores strikkere. Kontakt os pr. mail, eller besøg os i butikken og hør mere.

Få den nyeste viden