Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Aarhus N

Tordenskjoldsgade 27, 8200 Aarhus N
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Aarhus_N

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Mødrehjælpens børnetøjsbutik er for alle, der vil gøre en god handel og samtidig med, at de støtter et godt formål. Overskuddet af salget går til Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Om butikken

I vores butik sælger vi pænt og velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Det er muligt at amme og skifte dit barn i butikken, og vi har desuden en hyggekrog, hvor der er plads til leg, mens forældrene handler.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Har du noget velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-8 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj bliver vasket og strøget, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden vi sælger det videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik.

Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag – fredag: kl. 10 – 17
Lørdag: kl. 10 – 13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Tordenskjoldsgade 27
8200 Aarhus N
Telefon: 22 17 31 63
E-mail: Tordenskjold.butik@mhj-lokal.dk

Du kan betale med kontanter og MobilePay i butikken

Få den nyeste viden