Børnetøjsbutikker i Nord- og Midtjylland

Mødrehjælpens butik i Horsens

Kattesund 9, 8700 Horsens
Moedrehjaelpens_boernetoejsbutik_i_Horsens

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

I butikken kan du gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål. Overskuddet af salget går til lokalforeningens aktiviteter i Horsens og omegn samt det landsdækkende rådgivningsarbejde i Mødrehjælpen. Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Om butikken

I  butikken sælges der velholdt børnetøj, legetøj og udstyr. Du har mulighed for at amme og skifte dit barn, og derudover har vi en hyggekrog, hvor børnene kan lege, mens forældrene handler.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn fra 0-10 år, modtager vi det meget gerne i butikkens åbningstid. Alt tøj vaskes og stryges, og alt legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag-fredag: 10-17
Lørdag: 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Adresse og kontakt:

Kattesund 9
8700 Horsens
Telefon: 25 47 26 57
Mail: Hor.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden