Børnetøjsbutikker i Sydjylland og på Fyn

Mødrehjælpens butik i Kolding

Blæsbjerggade 4, 6000 Kolding
Mødrehjælpen butik Kolding

Velkommen indenfor i vores hyggelige butik

Butikken sælger brugt børnetøj, legetøj og udstyr til børnene. Når du køber noget i en af Mødrehjælpens børnetøjsbutikker, så støtter du også et rigtig godt formål. Overskuddet af salget går nemlig til lokalforeningens egne aktiviteter for gravide, børnefamilier og forældre i Kolding og omegn samt Mødrehjælpens landsdækkende rådgivningsarbejde.

Om butikken

Udover at vi sælger velholdt børnetøj, legetøj og udstyr, har du også mulighed for at amme og skifte dit barn. Der er også et legeområde til børnene, mens forældrene handler.

Læs mere om, hvordan dit køb gavner Mødrehjælpens arbejde.

Vi bliver glade for din donation

Ligger du inde med velholdt brugt børnetøj, legetøj, udstyr til børn og spædbørn fra 0 år til cirka 10 år, modtager vi det meget gerne i butikken. Alt tøj bliver vasket og strøget, legetøj og udstyr rengøres, inden det sælges videre. Læs her, hvilken forskel din donation gør.

Hvem er butiksfrivillig?

Alle i Mødrehjælpens butikker arbejder frivilligt, og vi har altid plads til nye i vores fællesskab. Hvis du eller en du kender, er interesseret i at blive frivillig i Mødrehjælpen, så kan du melde dig via nedenstående link, og blive kontaktet af nærmeste butik. Du kan også besøge en butik nær dig, hvor du kan tale med butiksfrivillige om arbejdet i en Mødrehjælpsbutik. Læs mere om det frivillige arbejde i butikkerne her.

Vejledende åbningstider:

Mandag: Kl. 11-16
Tirsdag: Kl. 10-17
Onsdag: Kl. 11-16
Torsdag. Kl. 10-17
Fredag: Kl. 11-16
Lørdag: Kl. 10-13

Se eventuelle ændringer i åbningstiden (f.eks. omkring ferie og højtider) på Facebook.

Følg os på Instagram

Adresse og kontakt:

Blæsbjerggade 4
6000 Kolding
Telefon 20 58 30 70
Mail: Kol.butik@mhj-lokal.dk

Få den nyeste viden